null Infobijeenkomsten Informatica opleidingen 21 november 2020

INF_Infobijeenkomst_17667_head_large.jpg
Infobijeenkomsten Informatica opleidingen 21 november 2020
Overweeg je een studie in de Informatica of Informatiekunde? Neem dan op zaterdag 21 november 2020 online deel aan onze Infobijeenkomst. Van 10.00 uur tot 11.30 uur staan docenten en studieadviseurs hier voor je klaar om je te helpen bij het maken van een juiste studiekeuze.

Doorgroeien op academisch ICT-niveau?

Informatie- en communicatietechnologie maakt tegenwoordig deel uit van alles wat we doen. Computers, netwerken en software zijn te vinden in auto’s, koelkasten, tandenborstels, scheerapparaten, pacemakers en ga zo maar door. Reizen boeken of afspraken maken met de huisarts doen we online. En online bankieren is meer regel dan uitzondering geworden. Een carrière in de ICT heeft daarom de toekomst!

Bij de Open Universiteit groei je verder in je carrière als adviseur, ontwerper of beheerder van ICT. In de bachelor Informatica en bachelor Informatiekunde leg je een goede technische basis en ben je in staat om ICT-toepassingen te initiëren, ICT-systemen te ontwikkelen, te testen, te beheren en te exploiteren en te adviseren over de toepassing van ICT-systemen in jouw werkomgeving.

Zoek je meer verdieping? De master Computer Science is een brede opleiding op het snijvlak van informatietechnologie, software engineering en bedrijfskunde. In de master Software Engineering leer je om op kleine én grote schaal innovatieve software te ontwerpen, te ontwikkelen, uit te leveren en te onderhouden.

Wil je als business analist, procesmanager of ICT-consultant beter kunnen inspelen op de stormachtige ontwikkelingen in de informatie- en internettechnologie? En tegelijk doorgroeien naar een bredere en meer verantwoordelijke functie op WO-niveau? De master Business Process Management and IT van de Open Universiteit opent deuren voor je!

Onze opleidingen zijn ontworpen om te kunnen combineren met een baan, gezin of andere activiteiten. Je studeert waar en wanneer jij wilt en hebt voornamelijk online contact met docenten en medestudenten.

Meld je aan voor een infobijeenkomst Informatica

Er is één bijeenkomst voor de bacheloropleidingen en er zijn twee bijeenkomsten voor de masteropleidingen. Alle bijeenkomsten zullen online plaatsvinden. Na aanmelding krijg je voorafgaand aan de bijeenkomst per mail bericht hoe je kunt inloggen op de bijeenkomst.

Programma infobijeenkomst bacheloropleidingen Informatica en Informatiekunde Aanmelden bijeenkomst bachelor
   
Programma infobijeenkomst masteropleidingen Computer Science en Software Engineering (CS en SE) Aanmelden bijeenkomst master CS en SE
   
Programma infobijeenkomst masteropleiding Business Process Management and IT (BPMIT) Aanmelden bijeenkomst master BPMIT

Na afloop van de Infobijeenkomst kun je (online) een kijkje nemen op de Informatica studiedag die plaatsvindt op dezelfde dag met een programma voor OU-informatica-studenten en alumni. Om 11.45 uur start daar een plenaire sessie van OU-hoogleraar Tanja Vos over de nieuwste ontwikkelingen in Software testen.

Als je een kijkje wilt nemen op de Informatica studiedag, meld je dan via het aanmeldformulier op www.ou.nl/informaticastudiedagen. Op die pagina is ook het gehele programma van de Informatica studiedag te zien.