null Johan Versendaal op Bled eConference

INF_DoYouTrustIt_Sleepwet_13790_head_large.jpg
Duurzaamheid
Johan Versendaal op Bled eConference
Prof. dr. ir. Johan Versendaal, verbonden aan de faculteit Management, Science & Technology, zal het doctoraatsconsortium voorzitten en de blockchain track van de Bled eConference. De conferentie vindt plaats van 16 tot 19 juni 2019 in Slovenië. De titel van de conferentie dit jaar is Humanizing Technology for a Sustainable Society.

Over de conferentie

De Bled eConference geeft sinds 1988 vorm aan elektronische interacties. De conferentie trekt sprekers en afgevaardigden uit het bedrijfsleven, de overheid, aanbieders van informatietechnologie en universiteiten. Het evenement is de belangrijkste plaats voor onderzoekers die zich bezighouden met alle aspecten van digitale transformatie. Met frisse ideeën en complementaire thema’s creëert de eConference een creatieve omgeving voor onderzoekers, de overheid, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en technologieleveranciers, en een aantrekkelijke ontmoetingsplaats voor het bespreken van nieuwe R&D en projectideeën, ook in de geest van Horizon 2020.

Over Johan Versendaal

Prof. dr. ir. Johan Versendaal  studeerde Informatica aan de TU Delft en promoveerde in 1991 op ontwerpmethoden en softwarearchitecturen van interactieve informatiesystemen. Sinds oktober 2008 is hij verbonden aan Hogeschool Utrecht als lector Extended Enterprises. Sinds juni 2014 is hij tevens voor vijf jaar aangesteld als bijzonder hoogleraar e-business aan de faculteit Management, Science & Technology van de Open Universiteit.

Voor meer informatie ga naar de conferentie website.