null Live online college Digitaal lesmateriaal maken

OW_Abstract_11783_head_large.jpg
Leren
Live online college Digitaal lesmateriaal maken
Op 18 maart 2020 van 19.00 tot 20.00 uur geeft de Open Universiteit een live online college met als onderwerp Digitaal lesmateriaal maken. Het college wordt gegeven door onderwijsexperts Eric Kluijfhout en Willeke Kerstjens. Vragen stellen tijdens het college is mogelijk. Dit college is de tweede in een reeks colleges waarin de Open Universiteit haar expertise wil delen met alle onderwijsprofessionals die vanwege het coronavirus online onderwijs willen geven.

De experts

Het online college van 18 maart 2020 wordt verzorgd door onderwijsexperts dr. Eric Kluijfhout en drs. Willeke Kerstjens, beiden verbonden aan het Expertisecentrum onderwijs (ECO) van de OU.
Moderatoren bij elke virtuele klas zijn dr. Marjan Nijkamp, universitair docent Gezondheidspsychologie, en drs. Iwan Wopereis, docent ECO.

Volg het college Digitaal lesmateriaal maken 

Klik op de link om naar het college Digitaal lesmateriaal maken te gaan. De sessie is het best te volgen via de browsers Chrome en Firefox. Voor het optimaal volgen van de sessies wordt gebruik van een headset of oortjes geadviseerd. 

Terugkijken via de speciale website over digitale didactiek

Na afloop zijn de video-colleges terug te zien via de OU-website over digitale didactiek www.ou.nl/ddguide. Op deze website brengt de OU op het gebied van online onderwijs bijeen. Denk aan (wetenschappelijk onderbouwde) adviezen voor docenten van allerlei onderwijsniveaus die hun onderwijs online willen brengen, maar vooral praktische tips & tricks. De website wordt de komende dagen nog verder uitgebreid.

Gepland volgende online college

  • Op 19 maart 2020 van 19.00 tot 20.00 uur: Begeleiden in online omgevingen, door drs. Wilfred Rubens, business developer en projectleider bij de OU en drs. Iwan Wopereis, als onderwijskundige verbonden aan ECO. 

Kijk ook op de OU-website over digitale didactiek