null Nieuw duurzaamheidsprogramma ‘Impact’ op New Business Radio start met Karen Maas

ALG_Abstract_12470_head_large.jpg
Duurzaamheid
Nieuw duurzaamheidsprogramma ‘Impact’ op New Business Radio start met Karen Maas
New Business Radio startte op 12 april 2019 met het nieuwe duurzaamheidsprogramma ‘Impact’. In deze eerste aflevering was o.a. professor Karen Maas, bijzonder hoogleraar Accounting & Sustainability aan de Open Universiteit en Academic Director van het Impact Centre Erasmus te gast. In het programma, dat gepresenteerd wordt door Glenn van der Burg, delen ondernemers en duurzaamheidsexperts hun visie en aanpak op business impact. Karen Maas: “Ik ben bijzonder blij dat de kennis van het Impact Centre Erasmus en de praktijkcases kunnen worden gedeeld."

Duurzaamheidsprogramma Impact

Impact richt zich op managers, ondernemers en professionals die geloven in de positieve impact van organisaties op vraagstukken als energie, voeding, eenzaamheid en biodiversiteit. Hoe zorg je voor impact? Wat betekent dat voor de samenleving? En hoe zien de nieuwe circulaire businessmodellen eruit? Met gasten in de studio, telefonische interviews en de laatste inzichten uit de wetenschap in vogelvlucht.

Impact is vanaf 12 april 2019 elke tweede vrijdag van de maand tussen 14.00 en 15.00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio.

Over Karen Maas

Karen Maas bekleedt de bijzondere leerstoel 'Accounting & Sustainability' aan de Open Universiteit. Daarnaast is zij Academic Director van het Impact Centre Erasmus (ICE) en programma directeur van de CSR Executive opleidingen van Erasmus School of Accounting & Assurance. Maas zet zich in om de brug te bouwen tussen academia en de praktijk. Resultaten hiervan zijn veelvuldig gepubliceerd in academische bladen, boeken en landelijke dagbladen.