null Digitaal toetsen

DDG_Onlinetoetsen_17572_head_large.jpg

Digitaal toetsen

  • Onderwijswetenschappen
  • Contractonderwijs
  • Taal Nederlands
  • Certificaat
  • Alléén maatwerkprogramma mogelijk
  • circa 28 studie uren
  • Prijs op aanvraag
  • Volledig online
  • Voor dit product gelden ingangseisen
Bij online onderwijs hoort afnemen van toetsen op afstand, maar ook buiten het online onderwijs wint digitaal toetsen aan populariteit. Digitaal toetsen moet gecontroleerd en veilig kunnen gebeuren. Ga aan de slag met het ontwerpen van toetsen die digitaal, en eventueel op afstand, afgenomen kunnen worden en passen bij de doelen van het onderwijs. Je werkt een eigen ontwerp uit dat je direct in de praktijk kunt gaan brengen.


Inhoud

Welke toetsen passen bij het onderwijs en wat kan je aanpassen als een gebruikelijke manier van toetsen niet meer werkt? In deze cursus ga je aan de slag met het ontwerpen van toetsen die op afstand afgenomen kunnen worden en uiteraard passend zijn voor de doelen die je wilt toetsen.

Ga aan de slag met je eigen onderwijs en maak dit geschikt voor online onderwijs. De nieuwe inzichten die je krijgt helpen je goed online onderwijs te ontwerpen.
 
Daaromheen kan het programma zelfstandig in eigen tempo doorlopen worden aan de hand van een online leeromgeving. Je krijgt persoonlijke begeleiding door een inhoudsdeskundig universitair docent. Je rondt de module af door het maken van een ontwerpopdracht die door de docent wordt nagekeken. Voertaal van deze module is Nederlands. Er kan wel gebruik gemaakt worden van Engelstalige literatuur.

Studieduur

Studieduur is 3 weken. Studiebelasting in totaal 28 uur.

Certificering

Bij voldoende uitvoering ontvang je een certificaat.
Prof. Dr. Desirée Joosten-ten Brinke

Decaan faculteit Onderwijswetenschappen

We zien dat docenten zich in deze tijd enorm inspannen voor online onderwijs, met onze modules wordt die inspanning ook effectief

Ingangseisen

Hbo werk- of denkniveau. Enkele jaren relevante werkervaring.

Aanmelden

Dit programma wordt niet meer aan individuele studenten aangeboden, maar alleen nog als maatwerkprogramma middels groepsinschrijving of een incompany traject. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons opnemen via de rode knop 'Contact' op deze pagina.

Bedoeld voor

Deze cursus is bedoeld voor onderwijsprofessionals en geïnteresseerden in online onderwijs.
Het is van belang dat je werkzaam bent op het gebied van opleiden en onderwijs.

Inschrijfvoorwaarden

Lees eerst onze inschrijfvoorwaarden.