null Online en blended leren

Online en blended leren

 • Your Academy
 • Taal Nederlands
 • Certificaat
 • € 450,- per losse module
 • Volledig online
 • Per module 3 maanden inschrijfduur
Wil je je verder bekwamen op het gebied van online en blended leren? Heb je belangstelling voor het ontwerpen en verzorgen van online en blended leren? Wil je je verdiepen in didactiek en leertechnologie? Wil je tips en feedback van ervaren docenten?
 

Voor wie is dit aanbod bedoeld?

 
De modules over online en blended leren zijn bedoeld voor onderwijsprofessionals en geïnteresseerden in online onderwijs. Het is van belang dat je werkzaam bent op het gebied van opleiden en onderwijs.
 

Interesse?

 
Heb je interesse om deel te nemen aan één van de modules van Online en blended leren?
Vul dan het online formulier in, zodat we je op de hoogte kunnen houden van gerichte informatie.


Prof. Dr. Desirée Joosten-ten Brinke

Decaan faculteit Onderwijswetenschappen

“We zien dat docenten zich in deze tijd enorm inspannen voor online onderwijs, met onze modules wordt die inspanning ook effectief”

Wil je je verder bekwamen op het gebied van online en blended leren? Heb je belangstelling voor het ontwerpen en verzorgen van online en blended leren? Wil je je verdiepen in didactiek en leertechnologie? Wil je tips en feedback van ervaren docenten?
 
Volg dan één of meer van onze modules over online en blended leren.
 

Kenmerken

 
 • praktijkgericht en verdiepend
 • een combinatie van online activerende onderwijs en/of contactmomenten
 • in je eigen tempo, flexibel en online studeren
 • begeleiding door inhoudsdeskundige universitair docenten
 • een certificaat per module
 • ongeveer 28 uur studiebelasting per module
Deze modules bieden een aantrekkelijke mix van academisch cursusmateriaal en praktijkgerichte opdrachten. Je verwerft snel en efficiënt competenties door een combinatie van online activerend onderwijs en contactmomenten. De modules zijn uitermate geschikt voor professionalisering en toegesneden op je organisatie, je situatie en wensen.
 
 

Interesse?

 
Heb je interesse om deel te nemen aan één van de modules van Online en blended leren?
Vul dan het online formulier in, zodat we je op de hoogte kunnen houden van gerichte informatie.

Studieduur

Iedere module heeft een studieduur van 3 weken. Studiebelasting in totaal 28 uur. 
 

Inschrijfduur

 
Iedere module heeft een inschrijfduur van 3 maanden en gaat in vanaf de startdatum.

Toelating

Hbo werk- of denkniveau. Enkele jaren relevante werkervaring.

Starten

Iedere module heeft een eigen startmoment en wordt 2x per jaar aangeboden, maar gaat pas van start bij een minimum aantal van 8 deelnemers.

Aanmelden

Voor elke registratie bij de Open Universiteit, dient een deelnemer een gebruikersnaam aan te maken. Zo ook voor deze cursussen. Wij vragen geslacht, de geboortedatum en geboorteplaats bij deze registratie, omdat wij op deze manier de gebruikersnaam aan een uniek persoon kunnen koppelen. Wij hebben deze controle ingericht voor elke vorm van aanmelding/registratie/inschrijving bij de Open Universiteit. 
 
Je kunt je aanmelden voor de volgende losse modules:
 
Aanmelden voor een losse module is mogelijk via de rode knop 'Aanmelden' die op elke pagina van de losse modules zichtbaar is. 
 
Heb je nog geen inloggegevens? Registreer je dan eerst via mijnOU (rechtsboven op deze pagina) met je emailadres als gebruikersnaam en log daarna in met je geregistreerde gebruikersnaam en wachtwoord, zodat je je kunt aanmelden. Als je al een OU studentnummer hebt, dan het verzoek om dit studentnummer bij de aanmelding te vermelden, aangezien dit de toegang tot de online leeromgeving zal versnellen.

Prijsinformatie

Het totaalbedrag voor de individuele variant van iedere losse module is € 450,- middels online betaling.
Dit bedrag is all-in. Er zijn dus geen bijkomende kosten en de module is vrijgesteld van BTW. 
De digitale factuur is 1 dag na aanmelding zichtbaar in 'mijnOU'. Indien aanmelding vrijdag of in het weekend plaatsvindt, dan zal de factuur vanaf dinsdag zichtbaar zijn in 'mijnOU'.
 
Betaal je zelf de opleiding? Dan geldt dat opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Deze fiscale voordelen zorgen ervoor dat een opleiding minder hoeft te kosten. Voor particulieren geldt een maximale aftrek van € 15.000,- met een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.
 
Het Levenlanglerenkrediet (LLLK) is niet van toepassing op deze opleiding.
 
De kortingsregeling Cursusgeld Open Universiteit (KCOU) is niet van toepassing op deze opleiding.

Diploma

Bij voldoende uitvoering ontvang je bij iedere module een certificaat.

Contact

Wil je in contact komen met het Team Your Academy via mail, telefonisch of WhatsApp voor meer informatie, dan is dit mogelijk via de rode knop 'Contact' op deze pagina. Ook voor een groepsinschrijving of een in-company traject kun je contact met ons opnemen.