null Online masterclass Gezond ouder worden

PSY_Masterclass_GezondOuderWorden_13529_head_large.jpg
Gezondheid
Online masterclass Gezond ouder worden
Wat houdt gezonde veroudering in? En hoe kun je gezond ouder worden of andere (toekomstige) ouderen daarbij helpen? Op vrijdag 12 april 2019 vindt de online masterclass Gezond ouder worden plaats. Deze masterclass van de vakgroep Gezondheidspsychologie biedt een overzicht van wetenschappelijke inzichten over 'healthy and active ageing' met praktijkvoorbeelden.

Masterclass

De masterclass bestaat uit een livesessie en het doorlopen van een aantal opdrachten, het lezen van enkele korte artikelen en/of bekijken van filmpjes. De kern van de masterclass is de livesessie op 12 april om 16.00 uur, die u op afstand online volgt en waarbij u vragen kunt stellen via de mail of chat aan de experts, waardoor de livesessie een interactief karakter heeft. Tijdens de livesessie komen een aantal experts aan het woord: drs. Ineke Jonker, dr. Annemarie Kunnen en prof. Lilian Lechner. Zij hebben ieder hun eigen expertise op het gebied van gezond oud worden. De voertaal van de masterclass is Nederlands.

Studiebelasting

De studielast voor het volgen van deze masterclass varieert van 1 - 5 uur. U bepaalt zelf hoeveel of weinig tijd u besteedt. Ook de opdrachten worden online uitgevoerd. De overige onderdelen van de masterclass kunt u vooraf of achteraf volgen. Mocht u op de dag zelf verhinderd zijn, dan is het mogelijk de masterclass achteraf terug te kijken. Wel is het nodig dat u zich van te voren heeft aangemeld.

Meer informatie en aanmelden