null Online open avond bachelor Rechtsgeleerdheid 8 juni 2023

RW_Openavond_head_large.jpg

Online open avond bachelor Rechtsgeleerdheid 8 juni 2023

Denk je erover om Rechten te gaan studeren? En wil je dat graag doen naast je werk en in deeltijd? Kom dan naar de Online open avond! Op donderdag 8 juni 2023 kom je van 19.00 tot 20.45 uur van alles te weten over de bachelor Rechtsgeleerdheid.

Het recht en de rechtstaat is overal om ons heen. Of het nu gaat om onenigheid met de buren of gemeente, persoonlijke veiligheid, recht op goede zorg, vrijheid van meningsuiting, criminaliteit, wet- en regelgeving of het functioneren van een rechtbank. Centraal staat dat waar je ook bent of kijkt, er mensen zijn die kritisch kunnen kijken of alles wel kan en mag volgens de wet. Rechten studeren aan de Open Universiteit is een goede keuze: onze bachelor Rechtsgeleerdheid komt uit de Nationale Studenten Enquête naar voren als de beste opleiding in deze studierichting. 

Spreekt dit jou aan? Maak dan kennis met de bachelor Rechtsgeleerdheid en kom luisteren tijdens de online open avond. 

Programma

18.45 uur Inloggen (je ontvangt de link vooraf via e-mail)
19.00 uur Welkom en presentatie
Onze studieadviseurs vertellen over de voordelen van het studiesysteem van de Open Universiteit en studiefaciliteiten zoals de online leeromgeving en het online portaal mijnOU komen aan bod. Je krijgt informatie over (de opbouw van) de bacheloropleiding en je hoort bij wie je terecht kunt voor vragen.
19.30 uur Student aan het woord
Een student van onze opleiding vertelt over persoonlijke ervaringen.
20.00 uur Workshop 'Hoe word je een goede jurist?'
Tijdens deze korte workshop probeert dr. mr. Derk Venema (sectie Staatsrecht en Encyclopedie) de vraag te beantwoorden wat jou een goede jurist maakt.
20.45 uur Einde

Aanmelden 

Aanmelden kan tot woensdag 7 juni door het aanmeldformulier in te vullen. Neem voor meer informatie alvast een kijkje op de opleidingspagina van de bachelor Rechtsgeleerdheid

Meer informatie

Heb je na het bijwonen van de online open avond nog vragen over de studie of je studieplanning? Je kunt je altijd wenden tot een van de studieadviseurs. Zij helpen je met de studiekeuze of met andere vragen. 

Wil je meer verdieping? Dan kun je deelnemen aan een proefstudiedag op 24 juni 2023 in ons studiecentrum in Eindhoven. Aanmelden hiervoor kan via Proefstuderen bachelor Rechten.