null Open Huis Arbeids- en Organisatiepsychologie: Emoties in organisaties

PSY_Faalangst_13748_head_large.jpg
Gezondheid
Open Huis Arbeids- en Organisatiepsychologie: Emoties in organisaties
Emoties in organisaties krijgen in de praktijk en in onderzoek weinig aandacht. Meestal wordt gekeken naar cognitieve en gedragsmatige aspecten, zoals motivatie, competentie-ontwikkeling en prestaties. Toch komen juist in organisaties veel situaties voor die emoties kunnen opwekken. Denk aan faalangst bij selectie, teleurstelling bij een promotie die niet doorgaat, boosheid bij een onredelijke leidinggevende en angst bij baanonzekerheid en organisatieverandering.

Interactieve presentaties en workshops

Het Open Huis van de vakgroep Arbeids- en organisatiepsychologie is volledig gewijd aan die emoties in organisaties. Op het programma staan interactieve presentaties over emotieregulatie en over faalangst. Daarna zijn er twee workshops waarin coaches laten zien hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan de emoties van de individuele werknemer en van het team om tot een positief resultaat te komen.

Programma

Het Open Huis vindt plaats op 4 november 2017 in studiecentrum Utrecht (Vondellaan 202). Vanaf 12.30 uur is de inloop met lunch. Het programma loopt van 13.00 tot 16.00 uur. Voorafgaand aan het Open Huis, van 12.00 tot 12.30 uur is er voor geïnteresseerden een toelichting op het onderwijsprogramma van de vakgroep Arbeids- en organisatiepsychologie. 

Overweeg je te komen?

Meld je dan aan bij Monique.Verschuren@ou.nl. Deelname is gratis en introducees zijn van harte welkom.

Update 26-10-2017:
Het maximum aantal deelnemers is bereikt. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk!

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten: abonneer u op onze nieuwsbrief.