null Open Huis over duurzame inzetbaarheid en succesvol ouder worden op het werk

PSY_OpenHuis_AenO_13409_head_large.jpg
Samenleving
Open Huis over duurzame inzetbaarheid en succesvol ouder worden op het werk
Op 3 november 2018 vindt in studiecentrum Utrecht opnieuw een Open Huis Arbeids- en organisatiepsychologie plaats. Tijdens het Open Huis organiseert de vakgroep een symposium over Duurzame inzetbaarheid / Succesful aging at work.

Competent, gemotiveerd en gezond blijven

Duurzame inzetbaarheid krijgt veel aandacht in de praktijk en in onderzoek. Nu werknemers langer moeten werken is het van groot belang dat medewerkers gedurende de loopbaan competent, gemotiveerd en gezond blijven, en dat organisaties dat faciliteren. In deze bijeenkomst gaan we in op het fenomeen duurzame inzetbaarheid; vanuit de wetenschap en de praktijk zullen we kijken welke factoren een rol spelen en welke interventies toegepast kunnen worden.

Workshops

Vanuit de wetenschap is er de interactieve presentatie van Annet De Lange. Zij is onder andere bijzonder hoogleraar 'Succesvol ouder worden op het werk' aan de Open Universiteit en HAN-Lector HRM. Daarnaast zijn er workshops waarin praktijkprofessionals op het gebied van duurzame inzetbaarheid aan bod komen.

Het precieze programma wordt later bekend gemaakt. Het belooft in ieder geval een interessante middag te worden. Meld je snel aan bij Monique.Verschuren@ou.nl. Deelname is gratis en introducees zijn van harte welkom.

Het Open Huis is bedoeld als platform waar studiekiezers, (oud-) studenten en docenten arbeids- en organisatiepsychologie elkaar kunnen ontmoeten en in een thema kunnen verdiepen.