null Open huis: succesvol ouder worden op het werk, burn-outpreventie, en werk en energie

PSY_OpenHuis_AenO_13409_head_large.jpg
Leren
Open huis: succesvol ouder worden op het werk, burn-outpreventie, en werk en energie
Duurzame inzetbaarheid krijgt veel aandacht in de praktijk en in onderzoek. Nu werknemers langer moeten werken is het van groot belang dat medewerkers gedurende de loopbaan competent, gemotiveerd en gezond blijven. Organisaties moeten dat faciliteren. Tijdens het Open huis Arbeids- en organisatiepsychologie op 3 november 2018 in Utrecht staat het fenomeen duurzame inzetbaarheid centraal. Gekeken wordt welke factoren een rol spelen en welke interventies toegepast kunnen worden.

Succesvol ouder worden op het werk

Een van de sprekers is Annet De Lange. Zij is onder andere bijzonder hoogleraar ‘Succesvol ouder worden op het werk’ aan de Open Universiteit en HAN-Lector HRM. Annet neemt de aanwezigen in haar interactieve presentatie mee in de inzichten over succesvol ouder worden en duurzame inzetbaarheid op het werk. Wat is succesvol ouder worden op het werk precies en wat zijn mogelijke relaties tussen ouder worden en employability? Welke rol kan zelfmanagement op het werk en daarbuiten precies spelen in het duurzaam inzetbaar blijven nu en in de toekomst?

Workshops over Burn-outpreventie en Werk en energie

Het Open huis is bedoeld als platform waar studiekiezers, (oud-)studenten en docenten arbeids- en organisatiepsychologie elkaar kunnen ontmoeten en in een thema kunnen verdiepen. Voorafgaand aan het programma is er een vragenhalfuurtje voor geïnteresseerden in de opleiding / de afstudeervariant.

Programma

12.30 uur Q&A opleiding A&O psychologie
13.00 uur Opening
13.15 uur Annet de Lange: Succesvol ouder worden en duurzame inzetbaarheid
14.00 uur Bram Fleuren: Het conceptualiseren, meten en voorspellen van duurzame inzetbaarheid
14.30 uur Pauze
14.45 uur Twee workshops:
Madelon Otto: - Burn-outpreventie: hoe proactief ben jíj?
Karen van Dam - Werk: een energieslurper of energiegever?
16.15 uur Wrap-up en afsluiting
16.30 uur Einde

Aanmelden

Het Open Huis vindt plaats op 3 november 2018 bij studiecentrum Utrecht. Deelname is gratis en introducees zijn van harte welkom. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Monique.Verschuren@ou.nl