null Open Universiteit aanwezig op Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs

ALG_KlimaatcontractParijs_14499_head_large.jpg
Duurzaamheid
Open Universiteit aanwezig op Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs
Op 24 mei 2019 vindt in den Bosch de Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs plaats. Medewerkers van de faculteit Management, Science & Technology zijn betrokken bij de organisatie en leveren inhoudelijke inbreng.

Over de Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs

De Nationale dag voor duurzaamheid in het hoger onderwijs is hét podium voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van groene ICT en duurzaamheid in hoger onderwijs en onderzoek in Nederland. Het event is een samensmelting van het symposium Groene ICT en Duurzaamheid van SURF en de uitreiking van de SustainaBul van het studentennetwerk Morgen.

Inbreng faculteit Management, Science & Technology

Fred Plooijer geeft een workshop, gebaseerd op zijn recent afstudeeronderzoek voor de master Business Process Management and IT bij het UWV naar integratie van Groene IT in de MVO Prestatieladder.

Stef Boesten en Wilfried Ivens gaan in hun workshop onder ander in op het innovatieve warmte-koude netwerk dat in Parkstad Limburg momenteel uitgerold wordt. Hoe kunnen er nu al lessen uit deze netwerken worden getrokken, zodat slimme warmtenetten snel kunnen opschalen tot een volwaardige, circulaire energievoorziening?

Paquita Perez is voorzitter van de track op Energiegebied. Anda Counotte en Paquita Perez zijn als voorzitter en lid van de Special Interest Group (SIG) Groene ICT en Duurzaamheid mede-organisator van het event.

Doelgroep

Het evenement is niet alleen interessant voor duurzaamheidscoördinatoren of ICT’ers, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid in het algemeen en het inzetten van ICT om verduurzaming binnen onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering te bewerkstelligen in het bijzonder opleidingsmanagers, docenten en onderzoekers van ICT-opleidingen, studenten, managers facilitair en inkoop, onderzoekers en betrokkenen bij topsectoren.
Werkt u niet in het hoger onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs? Dat is geen probleem. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen.

Locatie

Avans Hogeschool, Onderwijsboulevard 5223, in Den Bosch

Aanmelden

U kunt zich online aanmelden voor dit event.