null Online infosessie bachelor Informatica

OPENWEEK_BTI_head_large.jpg

Online infosessie bachelor Informatica

Leer hoe je gebruiksvriendelijke, goed onderhoudbare computersystemen kunt ontwerpen, bouwen, testen en beheren. Leer logisch redeneren. En krijg een diep inzicht in technologische ontwikkelingen op het gebied van computer- en softwaresystemen die informatiestromen beheren en beheersen.

De bachelor leert je hoe je gebruiksvriendelijke, goed onderhoudbare computersystemen kunt ontwerpen, bouwen, testen en beheren. Je leert logisch redeneren. En krijgt een diep inzicht in technologische ontwikkelingen. Na de opleiding ben je in staat om flitsende softwaresystemen voor de toekomst te maken. Net zo goed weet je hoe je verouderde systemen kan onderhouden en updaten. Je leert op academisch niveau nadenken over technologische oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken van nu. Bijvoorbeeld: Hoe houden we regenwater vast? Welke zorgprocessen kunnen we automatiseren om artsen te ontlasten? Na de opleiding kun je aan de slag als adviseur, programmeur, tester, ontwerper of beheerder van ICT-toepassingen. Of jezelf nog verder in de informatica verdiepen met een master.

Spreekt dit je aan en heb je interesse in het volgen van onze bachelor Informatica? Neem dan deel aan de informatiesessie op maandag 27 mei 2024 en kom meer te weten over de mogelijkheden.

Programma

18.50 uur Inloggen (je ontvangt de link vooraf via e-mail)
19.00 uur Introductie bachelor Informatica
19.45 uur Informatie over studeren bij de Open Universiteit
20.10 uur Tijd voor vragen
20.30 uur Einde

Ranking

De Open Universiteit scoort de tweede plaats in de ranglijst van beste universiteiten van Nederland en staat hiermee voor de 19de keer op rij in de top drie van beste universiteiten. De bacheloropleiding Informatica kreeg onlangs van de Keuzegids het predikaat 'Topopleiding'. De opleiding behoort hiermee, volgens de definitie in de Keuzegids, tot de top van het Nederlandse wetenschappelijk onderwijs. Lees meer hierover op de pagina Rankings.

Meer informatie

Heb je naar aanleiding van deze informatiesessie persoonlijke vragen over je studieplanning of keuzemogelijkheden, dan verwijzen wij je graag naar onze studieadviseurs Janine Voncken en Caroline Benjamins.

Aanmelden