Wij zorgen er graag voor dat u een goede website ervaring bij ons heeft. Om dit te verbeteren maken wij gebruik van cookies.
U ziet advertenties die bij u passen en u kunt uw interesse delen via social media. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

Meer lezen
Aanvragen van studieadvies
U weet waarschijnlijk zelf heel goed waar uw interesse ligt en wat u graag wil gaan studeren. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog wat twijfels heeft of de door u gekozen studie ook wel de juiste studie voor u is. Kloppen uw verwachtingen over wat u gaat leren? Maakt u een goede inschatting van de studielast zodat u uw tijd opnieuw kunt gaan inplannen? Heeft u aan alles gedacht?

Studieadviseurs helpen u verder

Onze studieadviseurs weten welke afwegingen u maakt bij de start van een studie. Ze staan dan ook klaar om u vrijblijvend te helpen bij het maken van een juiste studiekeuze. Mogelijk weet u al precies hoe u te werk wilt gaan en wilt u dit graag afstemmen, maar misschien geeft het advies van een studieadviseur u mogelijkheden waaraan u nog niet eerder heeft gedacht.

Twijfel daarom niet om studieadvies aan te vragen, we helpen u graag.

Vraag advies bachelor Vraag advies master

Informatiemagazines

In onze informatiemagazines vertellen wij in het kort hoe studeren bij de Open Universiteit er uit ziet. Neem gerust een kijkje en raak geïnspireerd voor uw eigen studiemogelijkheden.