null Online infosessie (pre)master Business Process Management and IT

OPENWEEK_BPMIT_head_large.jpg

Online infosessie (pre)master Business Process Management and IT

Leer de inrichting en prestaties van bestaande bedrijfsprocessen te analyseren, nieuwe werksystemen te ontwerpen en bestaande te herontwerpen. En verken je daarbij de wereld van de Big Data, de toepassing van data-analyse binnen organisaties en de inrichting en sturing daarvan.

Als IT-manager wordt van je verwacht te kunnen inspelen op de stormachtige ontwikkelingen in de informatie- en internettechnologie. Je gaat aan de slag om de inrichting en prestaties van bestaande bedrijfsprocessen te analyseren. Dit doe je met het oog op de aansluiting tussen de procesdoelstellingen en -uitkomsten en de mogelijke verbeteringen door middel van innovatieve inzet van IT. Je ontwerpt nieuwe of herontwerpt bestaande werksystemen. Daarbij houd je expliciet rekening met de wijze waarop verbeteringen voor de organisatie gerealiseerd kunnen worden en hoe de organisatiebrede impact van nieuwe IT-faciliteiten goed ingebed kan worden.

Toelating tot master BPM&IT krijg je met een afgeronde WO-bachelor of na het succesvol volgen van de premaster gericht op academische vaardigheden voor Informatiekunde.

Premaster Academische vaardigheden voor Informatiekunde

Dit premaster programma leert jou de essentiële vaardigheden voor academisch onderzoek binnen de Informatiekunde. Je leert er onderzoeksvragen formuleren en literatuurreviews uitvoeren. Verder wordt er gefocust op het maken en onderbouwen van juiste methodologische keuzes, zoals het ontwerpen van enquêtes en interviews. Tenslotte leren we om kritisch op onderzoeksbevindingen en -limieten te reflecteren.

Met een vierjarig HBO diploma, krijg je toegang tot een premaster programma gericht op academische vaardigheden (10 EC - 280 uur studielast). De premaster start in september en februari en wordt intensief begeleid gedurende 22 weken. Na het behalen van de premaster krijg je toegang tot de Master Business Process Management and IT.

Spreekt dit je aan en heb je interesse in het volgen van onze premaster of master Business Process Management and IT? Neem dan deel aan de informatiesessie op dinsdag 21 mei 2024 en kom meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Programma

18.50 uur Inloggen (je ontvangt de link vooraf via e-mail)
19.00 uur Informatie over studeren bij de Open Universiteit
Door studieadviseur Letty Kok
19.15 uur Het studentperspectief
De student vertelt over de eigen ervaringen van de studie en ook hoe het is om je studie te combineren met je baan en jezelf te motiveren om door te zetten.
19.30 uur

Master Business Process Management and IT
Ben Roelens, programmaleider

19.50 uur Tijd voor vragen
20.00 uur Einde

Ranking

De Open Universiteit scoort de tweede plaats in de ranglijst van beste universiteiten van Nederland en staat hiermee voor de 19de keer op rij in de top drie van beste universiteiten.

Meer informatie

Heb je naar aanleiding van deze informatiesessie persoonlijke vragen over je studieplanning of keuzemogelijkheden, dan verwijzen wij je graag naar onze studieadviseurs.

Deze sessie heeft reeds plaatsgevonden.