null Praktijkleergang Coaching: Verrijkend en direct toepasbaar

PSY_LeergangCoaching_head_large.jpg
Praktijkleergang Coaching: Verrijkend en direct toepasbaar
Werk je als coach of manager en besteed je in je werk veel tijd aan de begeleiding van anderen? Wil je daarbij op een coachende manier het beste in jezelf en in anderen naar boven halen? Dan is de praktijkleergang coaching een goede stap in deze richting! De leergang start in het najaar van 2017 op twee locaties: Eindhoven en Utrecht.

'Verrijkend en direct toepasbaar'

De praktijkleergang ‘Coaching vanuit een positief psychologisch perspectief’ biedt een mix van praktische vaardigheden en academische kennis vanuit de positieve psychologie, steeds toegespitst op het coachingsvak. Kenmerken van de leergang zijn: focus op toepassing van wetenschap in de praktijk, vier bijeenkomsten van telkens een dag, begeleiding door professionele docenten en coaches. De groepen hebben een maximale omvang van 16 deelnemers. Elke groep wordt begeleid door twee docenten en twee trainers/coaches zodat er veel persoonlijke aandacht mogelijk is. De evaluatie van studenten uit eerdere leergangen is positief: “Verrijkend en direct toepasbaar” en “Fijne bijeenkomsten met afwisseling tussen theorie en praktijk” zijn enkele reacties.

De leergang start in Utrecht op 10 oktober 2017 en in Eindhoven op 24 oktober 2017. De groepen hebben een maximale omvang van 16 deelnemers, dus meld je tijdig aan. Meer informatie en inschrijving via www.ou.nl/praktijkleergangcoaching.