null Samenwerkingsovereenkomst met DIKW levert eerste opleiding Data Science op

MST_DataScience_DIKW_14290_head_large.jpg
Data Science
Samenwerkingsovereenkomst met DIKW levert eerste opleiding Data Science op
Gerard Mertens, decaan van de faculteit Management, Science & Technology, ondertekende op 26 februari 2018 een samenwerkingsovereenkomst met de in Nieuwegein  gevestigde DIKW Academy. De samenwerking heeft als doel om nieuwe opleidingen te ontwikkelen en in de markt te zetten voor de verschillende rollen binnen Data Science en Analytics passend bij de ontwikkeling die data gedreven organisaties nu en de komende jaren doormaken.

Partnership

In samenwerking met de Open Universiteit heeft DIKW Academy een uniek gecertificeerd programma ontwikkeld voor een nieuwe generatie professionals: het Certified Professional Program (CPP) Data Science.

Gerard Mertens: 'Onze wereld digitaliseert zienderogen en Data Science speelt hierin een steeds belangrijkere rol. Bij de Open Universiteit hebben we Data Science als speerpunt geformuleerd. Zodat studenten, met wetenschappelijke kennis van Data Science, verder kunnen groeien in hun carrière als adviseur, ontwerper, consultant of manager.'

Mark van Berkel, Managing Partner bij DIKW, is blij met de samenwerking: 'Een studie Data Science die goed met je werk is te combineren, is nu te volgen bij de Open Universiteit.'

De OU verricht hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek binnen het vakgebied en is dé Nederlandse expert op het gebied van online leren. DIKW heeft een ruime ervaring in dienstverlening op het gebied van informatiemanagement voor effectieve bedrijfsbesturing, weet wat bijdraagt aan de effectiviteit van de deelnemers in de eigen werkomgeving en heeft betrokken inhoudsdeskundigen die tijdens de bijeenkomsten met veel enthousiasme hun kennis overbrengen. Door de samenwerking profiteren de deelnemers aan het CPP Data Science van 'the best of both worlds'.

Inschrijven nu mogelijk

Het is vanaf nu mogelijk om in te schrijven op het CPP Data Science. De geplande startdatum is 18 april 2018.

Heeft u vragen over het programma of wenst u een vrijblijvend adviesgesprek, neem dan contact op met het Team Professional Programs via mst@ou.nl of 045 576 2777.

Meer over DIKW

De naam DIKW is afkomstig van het Data tot Informatie naar Kennis en Wijsheid paradigma.
DIKW Academy is een opleidingsinstituut waarin informatie gerelateerde opleidingen worden gegeven. Veelal gaat het hier om kennis die niet direct uit boeken te halen is.
DIKW Academy is onderdeel van DIKW Intelligence. Dankzij de ruime ervaring in het vakgebied, persoonlijke betrokkenheid en toewijding leveren DIKW consultants keer op keer vakmanschap. Continue investering in kennis, ondernemerschap en innovatie staan centraal bij DIKW Intelligence.