null Save the date: Opening academisch jaar 2024-2025

ALG_OAJ_logo40jr_2024_head_large.jpg

Save the date: Opening academisch jaar 2024-2025

Maandag 2 september 2024 vieren we samen de start van het nieuwe academisch jaar 2024-2025. Dit keer met een extra feestelijk tintje vanwege ons 40-jarig bestaan. Het traditionele programma met redes maakt plaats voor een interactief openingsfestival in het prachtige Mauritshuis in Den Haag. Naast presentaties en voordrachten op het hoofdpodium zijn er diverse stands boordevol inspiratie, informatie en gelegenheid voor ontmoeting.

Voorlopig programma

Aan het programma wordt op dit moment nog gewerkt. Wat we al weten: op het hoofdpodium zet bestuursvoorzitter Nicole Ummelen onze visie en plannen uiteen voor het nieuwe academisch jaar. Rector magnificus Theo Bastiaens interviewt onze nog te benoemen student ambassadeur van het jaar 2024 over hoe je werk, studie en onderzoek slim combineert.

In de diverse stands is er aandacht voor onderwerpen als praktijkgericht onderzoek, afspraken met je werkgever, thuistentaminering, wat wij doen aan duurzaamheid en hoe ons onboarding-programma studenten wegwijs maakt in de wereld van de Open Universiteit.

Actuele informatie over het programma van de opening van het academisch jaar 2024 lees je op de website ou.nl/oaj.