null Symposium Klinische kinder- en jeugdpsychologie

PSY_SymposiumKKJ_head_large.jpg
Symposium Klinische kinder- en jeugdpsychologie
De nieuwe mastervariant Klinische kinder- en jeugdpsychologie gaat per 1 september 2022 van start. In het kader hiervan organiseert de Open Universiteit op 24 juni 2022 een symposium over dit fascinerende vakgebied.

Centraal staat de verbinding tussen de wetenschap en de praktijk in het werkveld. Het wordt een boeiende dag voor studenten en andere geïnteresseerden, met interessante sprekers en workshops. Ook is er tijd om kennis te maken met docenten en te netwerken.

Praktische info

Datum: Vrijdag 24 juni
Tijd: 10.30 - 17.00 uur
Locatie: Paushuize, Kromme Nieuwegracht 49 in Utrecht
Kosten: 15 euro voor studenten en alumni Open Universiteit, 25 euro voor andere deelnemers

In de ochtend verwelkomt dagvoorzitter prof. dr. Susan van Hooren, hoogleraar Klinische psychologie aan de Open Universiteit, de deelnemers in het sfeervolle Paushuize in de binnenstad van Utrecht. Daarna volgen twee lezingen van deskundigen uit het veld, dr. Tom van Yperen (expert kwaliteit jeugdstelsel bij het Nederlands Jeugdinstituut) en prof. dr. Martijn van Dijk (Rijksuniversiteit Groningen). Na de lunch ga je zelf aan de slag tijdens twee activerende workshops (keuze uit drie parallel aangeboden workshops). Na afloop is er een borrel.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de symposiumpagina.