null Terugblik opening academisch jaar

ALG_OAJ_2020_head_large.jpg
Terugblik opening academisch jaar
Alle universiteiten in Nederland openden maandag 31 augustus 2020 het academisch jaar 2020-2021. De Open Universiteit gaf om 9.00 uur het startschot met de livegang van een video die voor deze dag was gemaakt en nog bekeken kan worden. Thema van onze #oaj2020 was Grenzen. Alle onderdelen zijn gebundeld in een speciaal e-zine.

Online programma

In verband met de corona-maatregelen was de opening van het academisch jaar niet tijdens een fysieke bijeenkomst op locatie, maar gebeurde geheel online. Ankerpunten van het programma waren de openingsvideo, de online quiz en het e-zine over grenzen. Tussendoor verschenen (nieuws)berichten op de website en social media.

Openingsvideo

Welke impact heeft de coronacrisis op andere sectoren dan het onderwijs? Kijk en luister naar hoe onder anderen een burgemeester, een dj, een olympisch sporter of onze hoogleraren deze coronatijd ervaren, creatief met ontstane grenzen omgaan en tot nieuwe inzichten zijn gekomen. Terugkijken van deze sfeervolle video kan via www.ou.nl/oaj.

Terugblik met e-zine

Alle onderdelen van de opening van het academisch jaar van de Open Universiteit kunnen nog steeds bekeken worden. In het e-zine zijn ze gebundeld en aangevuld met andere verhalen. Blader maar even door en krijg een snel overzicht!