STC_Home_16996_head_large.jpg
Toegankelijkheid studiecentra
Al onze studiecentra zijn rolstoeltoegankelijk. Meestal rechtstreeks bereikbaar via de begane grond en soms via een lift naar een hoger gelegen etage. Neem bij twijfel even contact op met het studiecentrum bij u in de buurt.
NederlandRolstoeltoegankelijkheid
AmsterdamGoed toegankelijk via achteringang
EindhovenGoed toegankelijk. Invaliden kunnen bij de voordeur van het gebouw op het parkeerdek parkeren. De intercom zit op ongeveer 1,50 meter hoogte. Als dit een probleem is kunt u het studiecentrum bellen zodat iemand de deur kan openmaken. Het studiecentrum heeft geen drempels. Het invalidentoilet is op de begane grond van het gebouw, dus buiten het studiecentrum zelf.
EnschedeGoed toegankelijk.
GroningenGoed toegankelijk. Er is ook een rolstoeltoegankelijk toilet.
LeeuwardenGoed toegankelijk.
NijmegenGoed toegankelijk.
Parkstad LimburgGoed toegankelijk.
RotterdamRedelijk toegankelijk. De ingang van het studiecentrum via de draaideur is niet toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Mocht u als rolstoelbezoeker voor de deur staan, bel dan op telefoonnummer 010-2771480, zodat de zijdeur geopend kan worden. Deze zijdeur is alleen van binnen uit te openen en er is geen bel aanwezig. Aan de achterzijde van het gebouw is een parkeerplaats voor minder validen. Het invalidentoilet ligt op de verdieping waar ook het studiecentrum gevestigd is.
UtrechtGoed toegankelijk. Vanwege deurdrangers zijn deuren zwaarder te openen. Medewerkers helpen u graag.
VlissingenGoed toegankelijk.
ZwolleGoed toegankelijk. Het studiecentrum heeft aan de vooringang een draaideur en een drempelloze deur. De achteringang heeft schuifdeuren die automatisch open en dicht gaan. Het gebouw heeft twee liften met het studiecentrum op de tweede verdieping. Daarnaast heeft het gebouw rolstoeltoegankelijke toiletten.

 

BelgiëRolstoeltoegankelijkheid
AntwerpenDe infobalie is op 1e verdieping en niet bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Graag de medewerkers verwittigen bij binnenkomst. Begeleidingsbijeenkomsten en tentamens kunnen op de begane grond plaatsvinden.
BrusselGoed toegankelijk.
GentGoed toegankelijk.
HasseltGoed toegankelijk.
KortrijkGoed toegankelijk.
LeuvenGoed toegankelijk.