null Trendsconferentie over vernieuwend onderwijs bij Niekée/Agora Roermond

OW_Event_Niekee_head_large.jpg
Leren
Trendsconferentie over vernieuwend onderwijs bij Niekée/Agora Roermond
De eerstvolgende trendsconferentie over trends en issues in onderwijs vindt plaats in de Niekée school in Roermond, een van de meest innovatieve scholen in Nederland en wereldwijd. Op vrijdag 22 november 2019 is het conferentiethema 'Vernieuwend onderwijs voor duurzame ontwikkeling': de deelnemers gaan in deze innovatieve, inspirerende school de discussie aan over de toekomst van onderwijs en leren.

Kennis delen

De conferentie is bedoeld voor leerkrachten en schoolhoofden, maar ook voor onderzoekers en beleidsmakers. Het streven is de uitwisseling tussen de werelden van praktijk en theorie te stimuleren en ondersteunen. Onderzoekers, docenten en schoolhoofden delen hun kennis delen over strategieën, nieuwe leerontwerpen en nieuwe leeromgevingen met betrekking tot onderwijsvernieuwing.

Programma

De conferentie begint in 's morgens met een welkomstreceptie en plenaire sessie (in het Engels). Jan Fasen, oprichter van Niekée/Agora en Dirk de Boe bekend van de boeken Edushock en EduNext, verzorgen de keynote lezingen. Na de lunchpauze vinden een aantal parallelle interactieve sessies plaats (keuze uit Nederlands en Engels). De dag wordt afgesloten met een borrel.

De trendsconferentie wordt georganiseerd in samenwerking met LINQ 2019 en de Niekée school in Roermond. Ga voor meer informatie naar de conferentiesite (tab Conferentie). Daar kunt u zich ook aanmelden.