null Trendsconferentie: Vernieuwend onderwijs voor duurzame ontwikkeling

OW_LearnResilInno_head_large.jpg
Leren
Trendsconferentie: Vernieuwend onderwijs voor duurzame ontwikkeling
Hoe ziet het schoolonderwijs er in 2019 uit? Eén leraar is verantwoordelijk voor één klas binnen een klaslokaal en onderwijst een specifiek vak in lessen van 45 minuten... Klinkt bekend? Dat komt omdat het dezelfde setting is als 200 jaar geleden. De wereld en samenlevingen veranderen echter snel. Hoe kunnen scholen ervoor zorgen dat kinderen relevante competenties ontwikkelen en verantwoordelijke burgers worden? Dat is de centrale vraag tijdens de volgende trendsconferentie. Die vindt plaats op 22 november 2019 bij Agora in Roermond.

Ervaringen en visies voor beter onderwijs

Tijdens de conferentie presenteren toonaangevende onderzoekers, docenten en schoolhoofden hun strategieën en nieuwe leerontwerpen en –leeromgevingen. Tijdens debatten delen de sprekers en het publiek hun ervaringen en visies voor beter onderwijs. De conferentie wordt georganiseerd in samenwerking met LINQ. De plenaire sessie is in het Engels, maar na de lunch kunt u kiezen uit Nederlandstalige en Engelstalige interactieve sessies.

Save the date

Reserveer de datum, 22 november, vast in uw agenda.

De masteropleiding Onderwijswetenschappen organiseert tweemaal per jaar voor haar studenten en andere belangstellenden een conferentie over Trends en issues in onderwijswetenschappen. De trendsconferentie van november 2019 wordt georganiseerd in samenwerking met LINQ, de conferentiereeks over Learning Innovations and Quality.

Kijk voor meer informatie, programma en aanmelding op de conferentiesite.

Zelf een presentatie geven?

Wil je zelf een (poster-) presentatie geven? Neem dan contact op met LINQ. De call for papers is nog open.