null Webinar: HIV & Mental Health 2021

PSY_e-health_14540_head_large.jpg
Webinar: HIV & Mental Health 2021
De levenskwaliteit van mensen met hiv wordt voor een groot deel bepaald door hun geestelijke gezondheid. Daarom organiseert de Open Universiteit in samenwerking met OLVG en Gilead op 19 mei 2021 een webinar over HIV & Mental Health.

Stigma en geestelijke gezondheidzorg voor mensen met hiv

Deskundigen uit binnen- en buitenland zullen tijdens dit webinar ingaan op de laatste stand van zaken rond de geestelijke gezondheidszorg voor mensen met hiv. Ook zal het thema ‘stigma’ besproken worden. Wat betekent stigma voor de geestelijke gezondheid van personen met hiv en hoe kan het aangepakt worden? Na afloop van deze interactieve avond worden aanbevelingen geformuleerd om de integrale geestelijke gezondheidszorg voor mensen met hiv de komende jaren te verbeteren.

Samenwerking met OLVG en Gilead Sciences

Het webinar vindt plaats op 19 mei 2021 van 18.00 tot 21.00 uur en richt zich op  (zorg)professionals, bijvoorbeeld voor verpleegkundigen, psychologen, infectiologen, psychiaters en (ziekenhuis)apothekers.  De voertaal is Engels. Het webinar is tot stand gekomen in een samenwerking tussen OLVG, de Open Universiteit en Gilead Sciences Nederland

Ga voor meer informatie en aanmelding naar website Medtalks.