null Zin en onzin binnen HRM: Eigen regie op gezondheid

MW_TinkaVanVuuren_DuurzaamDoorwerken_18797_head_large.jpg
Gezondheid
Zin en onzin binnen HRM: Eigen regie op gezondheid
Op 1 april 2021 geeft professor Tinka Van Vuuren een college over eigen regie op gezondheid of duurzame inzetbaarheid. Ze doet dat in het kader van de collegereeks Zin en onzin binnen HRM, georganiseerd door id Academie. Dit is een reeks colleges over wetenschap en praktijk, waardevolle kennis en mythes.

Wat werkt en wat niet binnen HR

In de reeks komen wetenschappers aan het woord die gedegen onderzoek doen naar wat werkt en wat niet binnen HR. Praktijkprofessionals delen hun ervaring met de toepassing van een evidence based aanpak binnen hun organisatie. Zo wordt tegengas gegeven aan de vele whitepapers, nieuwsbrieven, blogs en seminars waarin bedrijven en goeroes een aanpak presenteren waarvan je niet weet of ze nu berusten op marketing en ideologie of op bewezen effecten.

De collegereeks

De colleges vinden plaats in het Rietveld Theater in Delft en een beperkt aantal mensen kan live aanwezig zijn (afhankelijk van de dan geldende corona-maatregelen). De collegereeks startte in december 2020. Het college van Tinka van Vuuren vindt plaats op 1 april 2021 om 15.00 uur.

Over Tinka van Vuuren

Tinka van Vuuren is bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement bij de Open Universiteit. Daarnaast werkt ze als Senior Consultant bij Loyalis Kennis & Consult, onderdeel van APG en is ze actief voor de sectie sector Arbeid & Organisatie van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen). Ze is opgeleid als arbeids- en organisatie- en als sociaal psycholoog en gepromoveerd op de gevolgen van ontslagdreiging voor werknemers. Zij houdt zich bezig met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, human resources management, employabilitybeleid, leeftijdsbeleid, arbeidsplaatsonzekerheid en flexibilisering ziekteverzuimbeleid en bedrijfsbeleid inzake re-integratie van mensen met een arbeidshandicap.

Gratis boek

Als student of HR-professional kun je bij betaalde deelname aan het college gratis het boek Een leven lang vitaal in het onderwijs (t.w.v. € 17,50) van Tinka van Vuuren ontvangen. Wie bij aanschaf van het ticket bij 'Opmerkingen' aangeeft het gratis boek te willen ontvangen, krijgt een speciale link toegestuurd.