Over_JaarlijkseEvenementen_Dies2015_head_large.jpg
Dies natalis 2015
Op 25 september 2015 vond de 31e diesviering van de Open Universiteit plaats met als thema 'Smart Services: innovatie door co-creatie'.

Smart Services: innovatie door co-creatie

Voorjaar 2016 opent de Smart Services Campus in Heerlen haar deuren. Op deze campus werken wetenschappers, bedrijfsleven, overheden en studenten intensief samen met als doel het creëren van een kennisintensieve hotspot voor het ontwikkelen van slimme diensten. Binnen de Smart Services Campus vormt het BISS Institute (Business Intelligence & Smart Services) het brein van de campus. Het BISS Institute, is een unieke bundeling van krachten tussen de Open Universiteit, Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool en richt zich op onderzoek, onderwijs en valorisatie op het terrein van Data Analytics, Business Intelligence en Smart Services. Bekijk het programma.

De diesrede van dit jaar stond in het teken van BISS en belichtte het initiatief vanuit onderwijs en onderzoek, bedrijfsleven en overheid. Alle redes uitgesproken tijdens de diesviering zijn opgenomen in een redeboek.

Het College van bestuur en de Raad van toezicht van de Open Universiteit nodigden iedereen van harte uit voor deze viering van de 31e dies natalis.

De diesviering vond plaats in gebouw Pretoria op het universiteitsterrein van de Open Universiteit in Heerlen.

Voor geïnteresseerden die de diesviering niet konden bijwonen, was de academische zitting live te volgen.