null Online infomiddag premaster en master Onderwijswetenschappen

OW_Online_Infomiddag_25jan23_head_large.jpg

Online infomiddag premaster en master Onderwijswetenschappen

Een groot deel van ons leven leren we. En het liefst succesvol. Interessant en motiverend onderwijs ligt aan de basis van studiesucces. Serious games, digitaal toetsen zijn voorbeelden van innovaties in onderwijsontwerp. En uiteraard de kennis van hoe wij eigenlijk het beste leren. Hiervoor zijn mensen nodig die kritisch zijn op de kwaliteit van onderwijs en die handvaten kunnen geven om het beste onderwijs te kunnen ontwerpen. Spreekt dit jou aan? Maak dan kennis met de (pre)master Onderwijswetenschappen en de Open Universiteit op woensdag 10 mei 2023.

Dit kun je verwachten

We bieden een online programma met een introductie over de inhoud en opbouw van de opleiding. De studieadviseur vertelt je alles over toelating, eventuele vrijstelling en de opbouw van de studie. Natuurlijk krijg je ook de kans om vragen te stellen.

De middag is zeker ook interessant wanneer je al studeert in de premaster of master. We beantwoorden met plezier je vragen over je studiepad, je planning en hoe je het beste kunt instromen in de master.

Programma

16.15 uur Presentatie over opbouw en inhoud van de opleiding door mw. dr. José Janssen, coördinator onderwijs
17.15 uur Meer informatie over studeren bij de Open Universiteit en gelegenheid tot uitwisseling van ervaringen en vragen stellen
18.00 uur Einde

Nieuwsgierigheid gewekt?

Aanmelden voor de online infosessie is mogelijk door het aanmeldformulier in te vullen. Neem voor meer informatie alvast een kijkje op de opleidingspagina van de premaster of de master Onderwijswetenschappen.

Datum, tijd en locatie

  • Datum: woensdag 10 mei 2023 van 16.15 - 18.00 uur
  • Locatie: online via Teams (je ontvangt vooraf de deelnamelink via email)