Wij zorgen er graag voor dat u een goede website ervaring bij ons heeft. Daarom maken wij gebruik van cookies.
Hiermee kunnen wij ook advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u pagina’s delen via social media.
Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Read More
Informatieavonden psychologie opleidingen
De Open Universiteit houdt binnenkort twee informatieavonden over de bacheloropleiding psychologie en de vier varianten van de masteropleiding psychologie. De avonden zijn op dinsdag 16 mei 2017 in Amsterdam (vanaf 18.00 uur) en op woensdag 7 juni 2017 in Antwerpen (vanaf 19.00 uur).

Informatie en adviesgesprekken

Er is algemene informatie over de opleidingen psychologie en er zijn afzonderlijke presentaties van de vier mastervarianten. U kunt vragen stellen aan docenten en studieadviseurs. Voorafgaand aan de informatieavond kunt u een persoonlijk adviesgesprek inplannen met een van onze studieadviseurs (in Amsterdam vanaf 13.00 uur, in Antwerpen vanaf 15.00 uur). Tussen het middagprogramma en het avondprogramma zijn er broodjes. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Vier mastervarianten

De vier mastervarianten psychologie zijn: arbeids- en organisatiepsychologie, gezondheidspsychologie, klinische psychologie en levenslooppsychologie. Deze masteropleidingen zijn toegankelijk voor mensen die een wo-bacheloropleiding psychologie hebben afgerond. 

Drie premasters

Voor drie van de vier mastervarianten kunt u met ingang van 1 september 2017 een voorbereidende premaster volgen als u een andere vooropleiding hebt dan wo-bachelor psychologie, in een verwant hbo- of wo-vakgebied. De premasters duren één jaar (voltijdstudie) of twee jaar (deeltijd). Voor de mastervariant Klinische psychologie is er geen premaster mogelijk. Afhankelijk van de vooropleiding kunt u wel een verkorte bacheloropleiding van 2,5 jaar volgen.

Meer informatie

Meer informatie over de psychologieopleidingen kunt u vinden bij Studieaanbod.


Meer nieuwsberichten                                                                                                                Meer agenda items