PSY_Gezondheidswetenschappen_Opbouw_Toelating_head_large.jpg
Opbouw en toelating
De master Gezondheidswetenschappen heeft een omvang van 60 EC en is verdeeld over twee academische jaren. Cursussen zijn binnen deze structuur geprogrammeerd, zodat je vooraf een realistische studieplanning kunt maken. Je studeert online, met persoonlijke begeleiding, structuur en tegelijkertijd veel vrijheid. Vertragen en versnellen is mogelijk, samen met een studieadviseur kijk je wat voor jou het meest ideale studietraject is, rekening houdend met je persoonlijke situatie. Je studie is daardoor altijd in te passen in je leven en je werk.

De opleiding bestaat uit vakinhoudelijke cursussen (deels breed en deels specialistisch), een project gericht op actuele problematiek, het voorbereiden op het afstuderen en het afstudeertraject.

JaarroosterMet een WO-bacheloropleiding in de gezondheidswetenschappen of een vergelijkbare opleiding word je direct toegelaten. Heb je dat vereiste getuigschrift niet, maar heb je wel een hbo- of wo-opleiding afgerond, dan kun je mogelijk worden toegelaten tot een schakelprogramma. Hiermee vul je de ontbrekende kennis aan die je nodig hebt voor een master.