ALG_SG_22_23_head_large.jpg
Studiegidsen Management
Ben je je aan het oriënteren op een studie bedrijfskunde of managementwetenschappen? Wij willen jou graag de informatie aanbieden die je nodig hebt voor het maken van jouw studieplannen. Naast de informatie over ons onderwijs en opleidingen die wij op onze website publiceren, bieden wij deze informatie ook aan in een studiegids. In deze gids staat alle opleidingsinformatie, tentamen- en begeleidingsinformatie en een overzicht van de cursussen opgenomen. Wil je je aanmelden voor een cursus of opleiding? Dat kan via deze website waarop alle actuele informatie en wijzigingen telkens worden gepubliceerd.

Heb jij een leidinggevende functie of de ambitie om zo’n functie in de toekomst te gaan vervullen? En wil je daarbij je managementvaardigheden en -kwaliteiten verder ontwikkelen? De Bachelor Bedrijfskunde van de Open Universiteit zet je op het juiste spoor!

Studiegids aanvragen

Aan welke eisen moet een goed informatiesysteem voldoen? Hoe implementeer je het gebouwde informatiesysteem in een bedrijfssituatie? En hoe creëer je een strategische voorsprong op concurrenten door de toepassing van ICT? Ontwikkel jezelf optimaal als ICT-professional met de Bachelor Informatiekunde van de Open Universiteit!

Studiegids aanvragen

Ben je toe aan de volgende stap in je managementloopbaan, waarbij je als manager of aankomend manager je inzichten verbreedt? Of ambieer je een managementpositie? De Master of Science in Management van de Open Universiteit leidt je op tot een moderne manager, die managementvraagstukken en -problemen multidisciplinair benadert!

Studiegids aanvragen

Wil je als business analist, procesmanager of ICT-consultant beter kunnen inspelen op de stormachtige ontwikkelingen in de informatie- en internettechnologie? En tegelijk doorgroeien naar een bredere en meer verantwoordelijke functie op WO-niveau? De Master Business Process Management and IT van de Open Universiteit opent deuren voor je!

Studiegids aanvragen