null Achtste editie 4C/ID gebruikersdag

OW_4CID_14196_head_large.jpg
Digital Learning
Achtste editie 4C/ID gebruikersdag
Op vrijdag 20 april 2018 vindt de achtste editie plaats van de 4C/ID gebruikersdag: een informatieve en interactieve dag voor de beginnende en ervaren ontwerper van onderwijs. Het centrale thema van de dag is ‘Onderwijs in de 21ste eeuw’. De organisatie is in handen van Maastricht University en het Welten-instituut.

Programma

In het ochtendprogramma bespreken professor Jeroen van Merriënboer (UM) en professor Paul Kirschner (OU) in twee korte hoofdlezingen nieuw onderzoek en de uitwerking hiervan op het model. Deze inzichten staan beschreven in de nieuwe, derde editie van het boek ‘Ten Steps to Complex Learning’ die elke deelnemer zal ontvangen. Daarna worden in twee ronden (interactieve) lezingen, workshops, en intervisiesessies aangeboden. U kiest wat bij u past.

Intervisiesessies

In de intervisiesessies bespreken experts Jeroen van Merriënboer (Universiteit Maastricht) en Paul Kirschner (Welten-instituut, Open Universiteit) elk in een kleine groep één of meer casussen die door de deelnemers zelf zijn ingebracht. Onder hun leiding wisselen deelnemers kennis uit en voorzien ze elkaar van advies en feedback. U heeft dit jaar dus de unieke mogelijkheid om uw eigen casus in te brengen. Tevens wordt er dit jaar een crash course 4C/ID aangeboden waarin de beginnende ontwerper leert om aan de hand van vier componenten een ludieke training te ontwerpen. Meer informatie over het programma vindt u op de website.

Locatie en inschrijven

De gebruikersdag zal plaatsvinden op de campus van de Radboud Universiteit in Nijmegen (collegezalencomplex en OU-studiecentrum Nijmegen) en biedt plaats aan maximaal 100 deelnemers. Wees er dus snel bij en schrijf u in.