null Beginnen aan een master Kunst en Cultuur? Kom naar de Open dag

CW_OpenDag_Master_15008_head_large.jpg
Leren
Beginnen aan een master Kunst en Cultuur? Kom naar de Open dag
Op 10 november 2018 houdt de opleiding Cultuurwetenschappen van de faculteit Cultuur- en rechtswetenschappen een open dag voor de master Kunst en Cultuurwetenschappen. Denkt u erover om te gaan beginnen met de master? Deze dag is bedoeld om u te helpen een goede keuze te maken.

Voor wie is deze dag interessant?

 • OU-studenten in de afrondende fase van de OU-bachelor CW
 • OU-studenten uit het schakelprogramma voor toelating tot de master Kunst- en Cultuurwetenschappen of inmiddels afgerond schakelprogramma maar nog niet gestart met de master
 • Studenten van elders die overwegen om de master bij de Open Universiteit te gaan beginnen.

Programma 10 november 2018

 • 11.00 - 11.30 uur
  Opening door Janny Bloembergen, opleidingsdirecteur Cultuurwetenschappen. Zij gaat in op de opbouw van de master en het cursusaanbod. Ze besteedt aandacht aan de geboden begeleiding, het onderscheid tussen onderzoekspractica en masterclasses en de scriptiemogelijkheden.
 • 11.30 - 12.10 uur
  Cleo Merckx, studieadviseur master CW, geeft informatie over de toelatingseisen, de wijze van inschrijving, over vrijstellingen en de rol van de studieadviseurs.
 • 12.10 - 12.30 uur
  Gast-student die de master heeft afgerond/volop bezig is met de master.
 • 12.30 - 14.00 uur
  Lunch en cursusmarkt
  Tijdens de lunch is er volop tijd om kennis te maken met de docenten die de verschillende mastercursussen begeleiden. Zij kunnen meer vertellen over de inhoud en vragen beantwoorden. De studieadviseur is ook aanwezig tijdens dit programmaonderdeel.

Aanmelden

Wilt u graag deelnemen? Meldt u zich dan aan op stz.cw@ou.nlonder vermelding van Open dag Master CW 10 november 2018.

Locatie

Studiecentrum Eindhoven