null Beter leren coachen met de Praktijkleergang coaching 2020

PSY_LeergangCoaching_head_large.jpg
Leren
Beter leren coachen met de Praktijkleergang coaching 2020
Iedereen mag zichzelf coach noemen, maar met deze Praktijkleergang coaching kunt u die titel ook echt waarmaken. Begin april 2020 starten er twee vierdaagse trajecten in Utrecht. Aanmelden kan vanaf nu!

Positieve psychologie

Tijdens de 'Praktijkleergang coaching vanuit een positief psychologisch perspectief' leert u doordat u de wetenschappelijke aanpak meteen in de praktijk toepast. De positieve psychologie vormt daarbij het kader. Tijdens de vier trainingen van één dag per maand krijgt u in de ochtend les van docenten van de Open Universiteit. Zij gaan in op evidence based werken binnen coaching, de relatie tussen coach en cliënt (of coachee), en een gestructureerde en effectieve aanpak van coachingsessies. ’s Middags begeleiden de ervaren coaches van Kwatee Training & Coaching u om de stof in de praktijk te brengen.

'Verrijkend'

Cursisten zijn enthousiast over de praktijkleergang. In evaluaties noemen ze de cursus 'verrijkend en direct toepasbaar' en ze spreken van 'fijne bijeenkomsten met afwisseling tussen theorie en praktijk'. U krijgt een bewijs van deelname na afronding van de opdrachten. Ook kunt u een certificaat behalen dat u kunt inbrengen in de masteropleiding Psychologie.

Informatie en aanmelden

De leergang start in Utrecht op 7 april 2020. Groepen hebben een maximale omvang van 16 deelnemers, dus meld u tijdig aan.

Meer informatie en aanmelding via www.ou.nl/studieaanbod/PC0002.
Kunt u dit voorjaar niet meedoen? Abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

]