Wij zorgen er graag voor dat u een goede website ervaring bij ons heeft. Daarom maken wij gebruik van cookies.
Hiermee kunnen wij ook advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u pagina’s delen via social media.
Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Meer lezen
Professional Programs

Ga naar de informatie over Professional Programs.

Professionalisering binnen Managementwetenschappen

Alle Professional Programs van de faculteit Management, Science & Technology (MST) vakgebied Managementwetenschappen leveren een diploma op dat eventueel ingebracht kan worden in een Master of Business Administration (MBA). Tevens ontvangt u een cursuscertificaat dat, indien u toelaatbaar bent, vrijstellingen kan opleveren in de Master of Science (MSc) Management of BPMIT.

De programma’s variëren van 10 tot ongeveer 18 EC, met een gemiddelde studieduur van 28 uur per EC. De Master Loopbaanmanagement is een uitgebreider programma met een omvang van 45 EC.

Starten op elk gewenst moment:

Starten met een vaste startdatum:

Professionalisering binnen Informatica en Informatiekunde

Alle Professional Programs van de faculteit Management, Science & Technology (MST) vakgebied Informatica en informatiekunde leveren een diploma op dat, indien u toelaatbaar bent, vrijstellingen kan opleveren in de Master of Science (MSc) Computer Science of Software Engineering.

De programma’s variëren van 9 tot ongeveer 20 EC, met een gemiddelde studieduur van 28 uur per EC.

Starten op elk gewenst moment:

Starten met een vaste startdatum:

 

MBA

Binnen de Master of Business Administration (MBA) staat de managementpraktijk en het gebruik van (bedrijfskundige) kennis hierbinnen centraal. Het programma bestaat uit twee inhoudelijke blokken in de vorm van Certified Professional Programs (CPP) binnen het vakgebied Management, plus een individueel praktijkgericht onderzoek. De studiebelasting van de MBA bedraagt 1100 studie-uren, waarvan minimaal 800 uur in de vorm van CPP's en 300 uur afstuderen.

Meer informatie

Wij staan u graag te woord om meer uitleg te geven over onze programma’s die speciaal bedoeld zijn voor professionals in het bedrijfsleven en publieke sector.

U kunt ons bereiken via e-mail op mst@ou.nl of telefonisch +31 (0)45 576 2777.

Faculteitsbureau Management, Science & Technology