MW_CPP_10649_head_large.jpg
Professional Programs
Ben jij op zoek naar een praktijkgericht programma op academisch niveau? Dan zijn de professional programs van Your Academy wellicht iets voor jou.

Your Academy biedt programma’s aan op verschillende gebieden. Je gaat veelal aan de slag met je eigen praktijk en kunt daardoor het geleerde direct toepassen.

Het aanbod varieert van losse courses van 5 EC tot volledige programma’s van 20 EC. Your Academy biedt ook een Master of Business Administration (MBA) aan.

Professional Programs Managementwetenschappen

Your MBA

Ben jij van plan de stap te zetten naar een hogere managementfunctie met inhoud? Dan is het zaak dat je beschikt over de juiste ‘21st century skills’: bedrijfskundige kennis, competenties en vaardigheden die je nodig hebt om aan de eisen van deze tijd te voldoen. Your MBA is een praktijkgerichte opleiding op academisch niveau. Opgedane kennis pas je toe in praktijkopdrachten. Jouw werksituatie maakt dus een belangrijk deel uit van de opleiding, een optimale mix van theorie en praktijk.

Your MBA is opgebouwd uit drie delen:

  1. Het stamjaar dat in het teken staat van het bepalen van jouw kennisbehoefte. Theoretische kaders zorgen voor een brede bedrijfskundige basis. Daarnaast speelt Design Thinking een belangrijke rol.
  2. De specialisatie waarin je je eigen specialisatie samenstelt die aansluit bij jouw kennisbehoefte.
  3. Een praktijkgerichte MBA thesis waarbij je aan de slag gaat volgens het Design Thinking principe en waarmee je Your MBA afrondt.

Daarnaast biedt Your Academy programma’s aan op het gebied van Informatica, Onderwijsinnovatie en Psychologie.

Neem voor meer informatie contact op met Your Academy via you@ou.nl.