BuCo_Waarom_head_large.jpg
Dé businessopleiding voor jou
De moderne business controller is niet langer een transactie- en rapportagegerichte financial, maar een interactiegerichte financiële professional. De Open Universiteit biedt jou de kennis die je nodig hebt om je te ontplooien tot een business controller die het management ondersteunt bij operationele, tactische en strategische vraagstukken.

Blended Learning

Heb je een drukke baan, maar wil je toch op niveau studeren? Dan is deze online opleiding, die je in eigen tijd kunt volgen, echt iets voor jou. Je kiest zelf je eigen studietempo en kunt altijd en overal studeren. Je wordt hierbij digitaal begeleid door ervaren universitair docenten.

Data Science

In de 21e eeuw vormen financiële gegevens samen met big data het fundament van organisaties. De hoeveelheid beschikbare informatie groeit exponentieel, waardoor het analyseren en interpreteren van relevante gegevens steeds belangrijker wordt. Leer hoe je data science inzet binnen jouw organisatie.

Diploma

Je ontvangt van elke module een deelcertificaat. Wil je daarna verder studeren? Het diploma Business Controller geldt als volledige specialisatie in yOUr MBA.

'De combinatie van wetenschap en praktijk zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige opleiding. Bijeenkomsten worden verzorgd door docenten die over veel inhoudelijke kennis beschikken en die weten over te dragen aan de studenten. Daarnaast zijn de inhoudelijke blokken, Controlling en FDM, ook onderdeel van het Master of Science programma. Dat maakt afstuderen aan de Open Universiteit aantrekkelijk.' (Alumnus Theo de Jager, business controller hoger beroepsonderwijs en toegepast onderzoek)

Lees meer over de opleiding Business Controller