null Daniele di Mitri presenteert zijn onderzoek op conferentie in China

OW_21eeuwseVaardigheden_10620_head_large.jpg
Leren
Daniele di Mitri presenteert zijn onderzoek op conferentie in China
Daniele di Mitri is uitgenodigd om op de conferentie AIAED 2019  een presentatie te komen geven over de manier waarop je leeractiviteiten die op verschillende fysieke en digitale plaatsen plaatsvinden kunt meten en analyseren. De conferentie vindt plaats van 23 tot 26 mei 2019 in Peking, China.

Leergedrag en leerprestaties voorspellen

Daniele Di Mitri onderzoekt hoe je leergedrag en leerprestaties kunt voorspellen op basis van meetgegevens van draagbare sensoren. De sensoren registreren bijvoorbeeld hoofdbewegingen, blikrichting, vitale signalen (hartslag, geleiding van de huid, hersenactiviteit), houding, bewegingen, handschrift en spraak. Al deze dingen afzonderlijk zeggen niet zoveel over wat er gebeurt in het leerproces. Maar allemaal samen, en gecombineerd met informatie over de leercontext en leeractiviteit, kunnen ze wel betekenisvolle informatie geven over wat er gebeurt in het leerproces. Vervolgens kun je ze gebruiken als input voor automatische feedback en beoordelingen. In Peking presenteert hij zijn onderzoek.

Voor meer informatie over de conferentie van AIED (Artificial Intelligence and Adaptive Education) kunt u terecht op de conferentiesite.