null E-zine over bijdragen VSNU-universiteiten aan Sustainable Development Goal 12: Verantwoorde consumptie en productie

ALG_ezineOAJ18_14249_head_large.jpg
E-zine over bijdragen VSNU-universiteiten aan Sustainable Development Goal 12: Verantwoorde consumptie en productie
In februari 2020 is het e-zine van de Vereniging van Nederlandse universiteiten VSNU verschenen over de impact die universiteiten met onderzoek realiseren op de verwezenlijking van Sustainable Development Goal 12: Verantwoorde consumptie en productie. Als een van de VSNU-universiteiten draagt ook de Open Universiteit hieraan bij.

SDG 12: Verantwoorde consumptie en productie

Het e-zine van februari gaat over de bijdragen aan SDG 12, Verantwoorde consumptie en productie, en is gemaild naar de VSNU-achterban, waaronder Kamerleden en ministeries. Check de bijdrage van de Open Universiteit aan dit e-zine.

Eerder verschenen e-zines

In 2019 verschenen al drie e-magazines over de SDGs: een e-zine over SDG 2 (Geen honger), een VSNU e-zine over SDG 16 (Vrede, justitie en sterke publieke diensten) en een VSNU e-zine over SDG 8 (Waardig werk en economische groei).

VSNU e-zine over bijdragen universiteiten aan SDGs

Vanaf september 2019 zijn maandelijks VSNU e-magazines verstuurd over de bijdragen van de 14 universiteiten aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse universiteiten (VSNU) aan de Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties. Doel is de maatschappelijke impact van de universiteiten inzichtelijk te maken richting politiek en media. Over de e-zines wordt gecommuniceerd via de kanalen van de universiteiten en de social media.

Eind september 2019 is bovendien het SDG-dashboard gelanceerd op de website van de VSNU.