Wij zorgen er graag voor dat u een goede website ervaring bij ons heeft. Daarom maken wij gebruik van cookies.
Hiermee kunnen wij ook advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u pagina’s delen via social media.
Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Meer lezen
Gestage groei masteropleiding Onderwijswetenschappen
Het nieuwe studiejaar van de masteropleiding Onderwijswetenschappen is gestart met 170 studenten in het schakelprogramma en 69 studenten in de eerste mastercursus. Op 2 september 2017 vond de aftrap plaats met een face-to-facebijeenkomst in Utrecht. Studenten maakten kennis met elkaar, met docenten en de opleiding en werkten aan de eerste opdrachten.

Al bijna 40 afgestudeerden dit kalenderjaar

In het kalenderjaar 2017 hebben tot nog toe al bijna 40 studenten de masteropleiding Onderwijswetenschappen afgerond. Veel masterstudenten maken gebruik van de lerarenbeurs, een beurs beschikbaar gesteld door het ministerie van OCW met het doel het aantal universitair opgeleide leraren voor de klas te doen toenemen. Bevoegde leraren in het primair en voortgezet onderwijs, mbo en hbo komen in aanmerking voor zo’n beurs die ook voorziet in subsidie voor de school om vervanging te regelen. De aanvraagperiode voor een Lerarenbeurs liep van 1 april tot en met 30 juni.

Meer informatie over de regeling op de website van DUO.


Meer nieuwsberichten                                                                                                                Meer agenda items