null Gratis webinar: Didactiek van online onderwijs

DDG_Didactiek_17571_head_large.jpg
Leren
Gratis webinar: Didactiek van online onderwijs
Op 7 januari 2021 van 19.00 tot 20.00 uur verzorgt Kim Dirkx een webinar Didactiek van online onderwijs. Hoe maak je online onderwijs dat aansluit bij het leerproces van de leerling of student? En hoe vertaal je dat naar instructie en werkvormen in offline, online en blended leeromgevingen? Deelname aan het webinar is gratis.

Evidence-based dus gebaseerd op onderzoek en ervaring

Online en offline instructie en werkvormen verschillen uiteraard van elkaar. De didactiek die je offline in een klas of college gebruikt kun je vaak niet één-op-één vertalen naar een online situatie. De basis is echter hetzelfde: de manier waarop wij leren, de werking van ons geheugen is niet plots anders als we online leren. Ook de doelen die we met ons onderwijs willen bereiken veranderen niet online. Wat wél verandert zijn de omstandigheden waarin er geleerd en gedoceerd wordt. Tijdens dit webinar doe je kennis op over evidence-based didactiek die aansluit bij het leerproces van de leerling/student en je leert deze didactiek te vertalen naar instructie en werkvormen in offline, online en blended leeromgevingen.

Aanmelden

De webinar vindt plaats op 7 januari 2021 van 19.00 tot 20.00 uur en wordt verzorgd door Kim Dirkx. Deelname is gratis. Aanmelden is niet meer mogelijk.
Je kunt deelnemen door het volgende te doen.

Klik op de link om de live sessie bij te wonen
Klik op ‘Bekijken op het web’
Klik op ‘Anoniem deelnemen’