null Gratis webinar Ontwerpen van Online Onderwijs op 29 oktober

DDG_OntwerpOnderwijs_17569_head_large.jpg
Digital Learning
Gratis webinar Ontwerpen van Online Onderwijs op 29 oktober
Wil jij je als docent of leraar verder ontwikkelen om ook online goed onderwijs te kunnen geven? De Open Universiteit organiseert een gratis webinar om je daarbij te helpen. Online onderwijs vraagt een andere aanpak dan live onderwijs op locatie. Leer wat essentieel is en ontdek welke digitale mogelijkheden je kunt benutten die in een traditionele omgeving niet mogelijk zijn. Durf je horizon te verbreden en maak van het beste uit twee werelden jouw optimale lesprogramma.

Vervolg op DDGuide

Na de herfstvakantie start de Open Universiteit met een reeks modules Digitale Didactiek, het vervolg op de succesvolle DDguide van het voorjaar. De eerste drie modules zullen gaan over het ontwerpen van online onderwijs, online toetsen en didactiek van online onderwijs.
Alles wat je leert in deze modules kun je direct inzetten in je dagelijkse praktijk. Iedere online module duurt 3 weken. Je start steeds met een online webinar. Daarna ga je aan de slag met de literatuur. In twee online sessies met de docent en medestudenten wordt jouw eigen onderwijssituatie besproken. Je sluit de module af met een eindopdracht, en ontvangt een certificaat.

Aftrap met gratis webinar Ontwerpen van online onderwijs

Deze reeks trappen we af met een gratis webinar 'Ontwerpen van Online Onderwijs' op donderdag 29 oktober van 19.00 tot 20.00 uur.

Geïnteresseerd? Schrijf je nu in via you@ou.nl en wij sturen je twee dagen voor de sessie de link naar de webinar omgeving.