null IAEVG conferentie biedt sessie voor promovendi: how to finish your PhD

PSY_IAEVG_Conferentie_Phd_19850_head_large.jpg

IAEVG conferentie biedt sessie voor promovendi: how to finish your PhD

Tijdens de 47e wereldwijde IAEVG-conferentie in Den Haag vindt op vrijdag 30 juni 2023 een speciale sessie plaats voor promovendi en begeleiders. Onderwerp is: how to finish your PhD in a happy, healthy and productive way? De deelnemers kunnen al hun vragen kwijt bij een panel van ervaren PhD-begeleiders, waaronder twee hoogleraren van de Open Universiteit.

Vragen over promoveren en over wat erna komt

De deelnemers kunnen het panel vragen stellen over het traject, het succesvol afronden van het promotietraject en het starten van een duurzame carrière daarna. Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Hoe houd je de vinger aan de pols gedurende het promotietraject?
  • Hoe leer je hoe je wetenschappelijke artikelen moet schrijven en publiceren?
  • Hoe blijf je gemotiveerd?
  • Hoe bereid je je voor op je leven en carrière na je promotie?

De hoogleraren prof. dr. Beatrice van der Heijden en prof. dr. Judith Semeijn, beiden verbonden aan de Open Universiteit, maken deel uit van het vierkoppige panel. De sessie staat onder leiding van Gert van Brussel, de voorzitter van de IAEVG.

Over de conferentie

De IAEVG-conferentie 2023 wordt in Nederland georganiseerd door Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches, in samenwerking met Euroguidance en de Open Universiteit. De conferentie vindt plaats in het World Forum in Den Haag van 28 t/m 30 juni 2023 en heeft als thema 'Lifelong development as a standard'. De conferentie is gericht op wetenschappers, beleidsmakers, decanen, HR(D)-professionals en natuurlijk loopbaanprofessionals en jobcoaches. De sessie over het promotietraject vindt plaats op de slotdag van de conferentie: vrijdag 30 juni van 13.30 tot 14.30 uur.