null In november start nieuwe run Praktijkleergang coaching

PSY_LeergangCoaching_12487_head_large.jpg
Leren
In november start nieuwe run Praktijkleergang coaching
Werkt u als coach of manager en besteedt u in uw werk veel tijd aan de begeleiding van anderen? Wilt u daarbij op een coachende manier het beste in uzelf en in anderen naar boven halen? Dan is de Praktijkleergang coaching een goede stap in deze richting. 'Bij mijn weten de enige cursus waarin je als professional in dit tijdsbestek op goed niveau kennis kunt maken met de materie', aldus een van de deelnemers.

Faciliteren van groei

Coaching heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gewaardeerde en bewezen effectieve begeleidingsvorm voor het faciliteren van persoonlijke groei en ontwikkeling. Coachen is naast een vak ook een kunst, omdat het verwezenlijken van andermans persoonlijke doelen steeds opnieuw vraagt om een unieke, op de persoon toegesneden benadering. De Praktijkleergang coaching reikt de essentiële coaching tools en technieken aan. Tijdens vier bijeenkomsten verhelderen onze docenten de theoretische kennis over coaching en oefent u onder begeleiding van professionele coaches uw coachingsvaardigheden met praktijkgerichte casussen.

'Verrijkend en direct toepasbaar'

Kenmerken van de leergang zijn: focus op toepassing van wetenschap in de praktijk, vier bijeenkomsten van telkens een dag, begeleiding door professionele docenten en coaches. Een groep wordt begeleid door twee docenten en twee trainers/coaches zodat er veel persoonlijke aandacht mogelijk is. De evaluatie van studenten uit eerdere leergangen is positief: 'verrijkend en direct toepasbaar' en 'fijne bijeenkomsten met afwisseling tussen theorie en praktijk' zijn enkele reacties.

Meer informatie

De leergang start in Utrecht op 20 november 2018. De groepen hebben een maximale omvang van 16 deelnemers, dus meld je tijdig aan. Meer informatie en inschrijving via www.ou.nl/praktijkleergangcoaching.

Kunt u dit najaar niet meedoen? In het voorjaar start een nieuwe groep.
Wilt u bericht krijgen als de data van de volgende reeks bekend zijn? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief. Daarin worden de data aangekondigd.