null Infoavond nieuwe opleiding yOUrMBA haakt in op actuele ontwikkelingen

yourmba_praktische_info_14782_head_large.jpg
Digital Learning
Infoavond nieuwe opleiding yOUrMBA haakt in op actuele ontwikkelingen
Verder groeien als manager binnen een veranderende organisatie met management als passie ligt aan de nieuwe opleiding yOUrMBA ten grondslag. De opleiding maakt deel uit van de programmalijn praktijkgerichte opleidingstrajecten op academisch niveau, die professionals kunnen combineren met hun werk in de eigen beroepspraktijk. Geïnteresseerd? Op 11 september is een infoavond, de opleiding start in najaar 2018.

Design thinking

Analyseren alleen is vaak niet voldoende. Via Design thinking krijgen yOUrMBA-studenten inzicht in wat hun opdrachtgever echt wil. Met als resultaten: actiegericht en in oplossingen denken, en anderen op een creatieve manier betrekken bij succesvolle innovaties.

Infoavond

Benieuwd naar het Design thinking in yOUrMBA? Meer weten over de specialisatiethema’s Smart industries, Healthcare management, Innovatie en Duurzaam management? Kom dan op 11 september 2018 van 19.00 - 20.30 uur naar de infoavond in studiecentrum Utrecht .

Deelname is gratis en vrijblijvend maar in verband met de beperkte plaatsen is het wel nodig om tijdig aan te melden via mst@ou.nl.