null Juridische open dag: Begin met rechten studeren bij de OU

RW_OpenDag_13404_head_large.jpg
Leren
Juridische open dag: Begin met rechten studeren bij de OU
In de wereld om ons heen gebeuren dagelijks dingen waarbij we ons vaak afvragen hoe een en ander juridisch in elkaar steekt. Mag dat wel? Kan dat wel? Waarom doet niemand iets? Al gauw blijkt dat ogenschijnlijk simpele oplossingen veel complexer zijn dan een buitenstaander vermoedt. Leeft de gedachte 'hier' meer van te willen weten al langer en is de gedachte van rechten studeren nooit ver weg? Kom dan naar de open dag op 24 november 2018 in Utrecht. U krijgt dan een goed beeld van studeren bij de Open Universiteit en specifiek studeren binnen het wetenschapsgebied Rechtsgeleerdheid.

Sfeer proeven en informatie ophalen

Heeft u belangstelling voor rechten en overweegt u te gaan studeren? U bent van harte uitgenodigd. Wij hebben een programma samengesteld om u zo goed mogelijk te informeren wat rechten studeren bij de Open Universiteit inhoudt.

Programma 24 november 2018

Aan het begin van de middag krijgt u uitleg over de inhoud van de opleidingen en het studeren aan de Open Universiteit. Studieadviseurs staan klaar om u persoonlijk te woord te staan en u verder te helpen met uw studiekeuze.

13.00 - 13.15 uur Ontvangst
13.15 - 13.45 uur Welkom en interactieve lezing door mr. Michiel (N.M.) van Oosterzee LLM
13.45 - 14.15 uur Introductie van de opleidingen Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit
14.15 - 14.30 uur Vragenronde en studieadvies
14.30 - 15.00 uur Koffie/theepauze

Deelname en inschrijving

Om deel te nemen aan de middag vragen wij u (wanneer u geen student bent) het aanmeldformulier in te vullen en te versturen.

Als voorbereiding op de open dag raden wij u aan de website en het studieaanbod te bekijken.

Locatie

De Juridische open dag vindt plaats in het Congres- en vergadercentrum In de Driehoek, Willemsplantsoen 1C, 3511 LA Utrecht. De Driehoek bevindt zich op loopafstand van het Centraal station. Parkeren kunt u in garage Springweg of garage Rijnkade.