null Live online college Begeleiden in online omgevingen

ALG_MicroM_VirtueleKlas_15233_head_large.jpg
Leren
Live online college Begeleiden in online omgevingen
Op 19 maart 2020 van 19.00 – 20.00 uur geeft de Open Universiteit een live online college met als onderwerp Begeleiden in online omgevingen. Het college wordt gegeven door onderwijsexperts Wilfred Rubens en Iwan Wopereis. Vragen stellen tijdens het college is mogelijk Dit college is de derde in een reeks colleges waarin de Open Universiteit haar expertise wil delen met alle onderwijsprofessionals die vanwege het coronavirus online onderwijs willen geven.

De experts

Het online college van 19 maart 2020 wordt verzorgd door onderwijsexperts drs. Wilfred Rubens en drs Iwan Wopereis beiden verbonden aan het Expertisecentrum onderwijs (ECO) van de OU. 
Moderatoren bij elke virtuele klas zijn dr. Marjan Nijkamp, universitair docent Gezondheidspsychologie, en drs. Iwan Wopereis.

Volg het college Begeleiden in online omgevingen

Klik op de link om naar het college Begeleiden in online omgevingen te gaan. De sessie is het best te volgen via de browsers Chrome en Firefox. Voor het optimaal volgen van de sessies wordt gebruik van een headset of oortjes geadviseerd. 

Terugkijken via de speciale website over digitale didactiek

Na afloop zijn de video-colleges terug te zien via de OU-website over digitale didactiek www.ou.nl/ddguide. Op deze website brengt de OU op het gebied van online onderwijs bijeen. Denk aan (wetenschappelijk onderbouwde) adviezen voor docenten van allerlei onderwijsniveaus die hun onderwijs online willen brengen, maar vooral praktische tips & tricks. De website wordt de komende dagen nog verder uitgebreid.

Collegereeks

Dit college maakt deel uit van een reeks colleges waarin de Open Universiteit haar expertise wil delen met alle onderwijsprofessionals die vanwege corona online onderwijs willen geven.

Kijk ook op de OU-website over digitale didactiek.