Wij zorgen er graag voor dat u een goede website ervaring bij ons heeft. Daarom maken wij gebruik van cookies.
Hiermee kunnen wij ook advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u pagina’s delen via social media.
Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Meer lezen
Master Computer Science beste in Keuzegids Masters 2017
De masteropleiding Computer Science van de Open Universiteit is in de Keuzegids Masters 2017 die 28 februari 2017 is verschenen, de beste van Nederland in deze studierichting. Daarnaast krijgt deze master in de gids het predicaat ‘Topopleiding’, vanwege de zeer hoge score. Bovendien voert de Open Universiteit met de hoogste score de ranglijst van beste universiteiten van Nederland aan.

 

Geweldig resultaat

Programmaleider van de opleiding Computer Science, dr. Bastiaan Heeren: ‘De eerste plaats voor de master Computer Science in de Keuzegids Masters 2017, en het kwaliteitszegel topopleiding. Wat een geweldig resultaat!’

Complimenten voor uitgebreide feedback

De master Computer Science krijgt in de Keuzegids Masters 2017 positieve waardering voor alle beoordeelde aspecten: de inhoud van het programma, docenten, wetenschappelijke vorming, studielast (studeerbaarheid), communicatie met studenten, praktijkgerichtheid en faciliteiten. De keuzegids stelt: ‘De Open Universiteit verdient een aparte vermelding. Studenten zijn enthousiast over het niveau van de lesstof. Docenten krijgen complimenten over de uitgebreide feedback.’ De master Computer Science scoort volgens de Keuzegids top.

Student- en expertoordelen

De Keuzegids Masters 2017 biedt ranglijsten die onder meer op de resultaten van de Nationale Studenten Enquête (NSE) 2016 zijn gebaseerd. Naast studentoordelen zijn in de keuzegids ook expertoordelen meegenomen uit de visitatierapporten, opgesteld voor de accreditatie van opleidingen. De Keuzegids Masters wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI) en is een onafhankelijke uitgave waarin alle geaccrediteerde masteropleidingen van universiteiten per vakgebied met elkaar worden vergeleken. Meer informatie staat op de website www.keuzegids.nl.


Meer nieuwsberichten                                                                                                                Meer agenda items