null Professionaliseren: 23 oktober start masterclass zelfgestuurd leren

OW_ZelfgestuurdLeren_13226_head_large.jpg
Leren
Professionaliseren: 23 oktober start masterclass zelfgestuurd leren
Leraren worden aangemoedigd om 'zelfgestuurd leren' in hun onderwijs in te bouwen. Dit is echter nog niet zo eenvoudig. De Academische Werkplaats Onderwijsinnovatie, een samenwerking van Iselinge Hogeschool en het Welten-instituut, organiseert daarom een masterclass waarin ze handreikingen bieden om zelfgestuurd leren te integreren in het onderwijs. De online masterclass vindt plaats van 23 oktober t/m 17 november 2017.

Livesessies met experts

De online masterclass verbindt wetenschappelijke inzichten met praktische doorkijkjes. Ze is bedoeld voor leerkrachten primair onderwijs, pabostudenten, pabodocenten en masterstudenten onderwijswetenschappen die zich verder willen verdiepen in de thematiek van zelfgestuurd leren. De deelnemers gaan aan de slag met een aantal opdrachten en volgen twee online livesessies waarbij ze via de chat vragen kunnen tellen aan de experts.

Meer informatie en aanmelden kan via de website van de Academische Werkplaats: www.awonderwijs.nl

Academische Werkplaats

De Academische Werkplaats is een samenwerking van Iselinge Hogeschool, het Welten-instituut van de Open Universiteit en de opleidingsscholen van het Samenwerkingsverband Opleiden in School. In de Academische Werkplaats werken opleidingsdocenten, onderzoekers, leerkrachten uit het primair onderwijs én studenten samen aan onderzoeksvragen die door de praktijk zijn ingebracht.

Meer nieuws over het Welten-instituut - selecteer Onderwijswetenschappen