null Netwerkevent Entrepreneurial Mindsets

Netwerk_Mindset_head_large.jpg

Netwerkevent Entrepreneurial Mindsets

De Open Universiteit en de Technische Universiteit Eindhoven bundelen de krachten om professionals te helpen bij het ontwikkelen van een ondernemende mindset. Het netwerkevent 'Entrepreneurial Mindsets', dat plaatsvindt op dinsdag 6 februari en 27 februari 2024, brengt ondernemers, professionals en academici samen om expertises te delen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren op het gebied van ondernemerschap en innovatie.

Wat levert het op?

Een ondernemende mindset helpt je interdisciplinair problemen te doorgronden en te analyseren door samen te werken met professionals uit andere vakgebieden en disciplines. Tijdens dit event leer je wat het betekent om vanuit een ondernemende mindset naar complexe vraagstukken te kijken. Daarnaast krijg je een inkijkje in hoe je kan samenwerken met professionals uit andere vakgebieden en disciplines om van en met elkaar te leren met behulp van Challenge-Based Learning. Doelstelling is het bieden van zinvolle en effectieve oplossingen voor complexe vraagstukken.

Tot slot introduceren wij een nieuw 'Entrepreneurial Mindsets' programma. Dit programma is door de Open Universiteit en de Technische Universiteit Eindhoven ontwikkeld om professionals te helpen succesvoller samen te werken en resultaten te behalen. We vragen je om feedback te geven over dit onderwerp en om uitwisseling van kennis, ideeën en ervaring.

Programma

Er zijn twee sessies gepland:

  • Technische Universiteit Eindhoven innovation Space in Eindhoven, dinsdag 6 februari 2024 van 14.00 - 18.30 uur (Engelstalig)
  • Brightlands Smart Services Campus in Heerlen, dinsdag 27 februari 2024 van 14.00 - 18.30 uur (Nederlandstalig)
14.00 uur Inloop
14.15 uur Welkom en opening
14.30 uur Inspiratiesessie: 'Developing an entrepreneurial mindset to navigate a dynamic and complex environment'
15.10 uur Pauze
15.30 uur Discussie 'Entrepreneurial Mindsets' programma
16.45 uur Afsluiting
17.00 uur Borrel

Aanmelden

Mis deze kans niet om je ondernemende geest te voeden en je netwerk uit te breiden. Aanmelden voor het netwerkevent kan tot uiterlijk één week voor het event via het aanmeldformulier. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Per sessie is er plaats voor maximaal 25 deelnemers. Ben er dus snel bij!