null Online infoavond master Management

MW_OpenStudentendag_head_large.jpg

Online infoavond master Management

Hoe zorg je ervoor dat een organisatie toekomstbestendig wordt en blijft? En hoe anticipeer je op maatschappelijke ontwikkelingen en uitdagingen zoals duurzaamheidstransitie en technologie? In de master Management gebruik je hedendaagse inzichten op het gebied van management. Die kennis strekt zich uit over diverse disciplines die allemaal met elkaar in verbinding staan, van marketing tot strategie en organisatie, van ketenmanagement tot human resource management. Spreekt dit jou aan? Maak dan kennis met de master Management op donderdag 13 april 2023.

In de master Management leer je om in termen van dilemma’s en paradoxen naar praktijkproblemen te kijken en te accepteren dat eenduidige optimale oplossingen voor complexe managementproblemen niet bestaan, maar dat het steeds gaat om afwegingen tussen uiteenlopende waarden en doelstellingen. In de master leer je om kritisch te reflecteren op de toepasbaarheid van kennis in de praktijk.

Dit kun je verwachten tijdens de online infoavond

We beginnen om 19.00 uur! Je krijgt informatie over de inhoud en opbouw van de opleiding en uiteraard welke mogelijkheden de kennis je kan geven in je carrière. Verder kom je alles te weten over toelating en de opbouw van de studie. En natuurlijk krijg je ook de kans om vragen te stellen.

De infoavond is vooral interessant wanneer je je verder wilt verdiepen en wilt groeien in je managementvaardigheden door een universitair masterdiploma te halen.

Toelaatbaar tot de master ben je als je in het bezit bent van minimaal een hbo-bachelor (240 studiepunten) of een wo-bachelor (180 studiepunten). Ben je in het bezit van een hbo-bachelor dan volg je eerst de schakelcursus Premaster Methoden en technieken van onderzoek. Studenten met een wo-bachelor en/of een wo-master zijn rechtstreeks toelaatbaar tot de master. Heb je geen afgeronde hbo-bachelor of wo-bachelor dan ben je van harte welkom bij de online infoavond over de wo-bachelor Bedrijfskunde.

Programma

19.00 uur: Opening introductie master Management door prof. dr. Marjolein Caniels
19.15 uur: Introductie cursusreeks Advanced Studies in Management door dr. Wilfred Schoenmakers
19.30 uur: Ervaring door alumni Wendy Groot MSc.
19.45 uur: Vragen aan de studieadviseurs Jordy Beckers en Rob Wijnands
20.00 uur: Einde

Nieuwsgierigheid gewekt?

Aanmelden voor de infosessie Management is mogelijk door het aanmeldformulier in te vullen.
Op de opleidingspagina van de master Management staat meer informatie over de opleiding.

Datum, tijd en locatie

  • Datum: donderdag 13 april 2023
  • Tijd: 19.00 - 20.00 uur
  • Locatie: online via Teams (je ontvangt vooraf de deelnamelink via email).