null Online Masterclass: Innovatie in het hoger onderwijs

OW_Masteropleiding_13649_head_large.jpg
Leren
Online Masterclass: Innovatie in het hoger onderwijs
Hoe zorgen we ervoor dat innovaties in het hoger onderwijs slagen en dat effecten van innovatie ook op lange termijn zichtbaar zijn? Welke factoren zijn bepalend voor het succes? Wat zijn de belangrijkste innovatiethema’s en do’s en dont’s bij het innoveren van onderwijs? Deze vragen komen aan de orde tijdens de gratis online Masterclass Innovatie in het hoger onderwijs die start op 2 september 2019. 

Live sessie en online posterwalk

In de masterclass komen slaagfactoren voor een succesvolle uitvoering van innovaties aan de orde. In gesprek met de andere deelnemers aan de masterclass, experts en ervaringsdeskundigen reflecteert u kritisch op deze factoren. U volgt een live sessie met expert Saskia Brand-Gruwel, voert online discussie over stellingen, analyseert een casus, neemt deel aan posterbesprekingen over verschillende onderwijsinnovaties tijdens een ‘online posterwalk’ en bestudeert literatuur.

Praktisch

De online Masterclass Innovatie in het hoger onderwijs start op 2 september en eindigt op 6 september. De online live sessie met prof. dr. Saskia Brand-Gruwel vindt plaats op 5 september van 15.30 tot 16.00 uur. De overige onderdelen van de masterclass kunt u vooraf of achteraf volgen. Mocht u op 5 september verhinderd zijn: de sessie wordt opgenomen en is achteraf terug te kijken. Hiervoor is het wel nodig dat u zich van te voren aanmeldt.

Deelname aan de masterclass is gratis. De studielast varieert tussen één en tien uur: u bepaalt zelf hoeveel tijd u eraan besteedt en welke opdrachten u online wilt uitvoeren.

nb: aanmelden is niet meer mogelijk